Öne Çıkanlar sungurlu Bursagaz Engelsiz SEVGİLİLER GÜNÜNDE YENİ ALBÜM İRFANİYEDE PLAN SORUNU ÇÖZÜLECEK
banner13

YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU YENİLİKÇİ TAVRI VE ÖNCÜ TASARIMLARIYLA YAPI FUARI’NDA MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI!

Fuar hem Türk hem de yabancı katılımcıların oldukça ilgisini çekerken Orta Doğu, Asya, Avrupa ve Kuzey Afrika gibi birçok farklı coğrafyaya sahip yabancılara ev sahipliği yaparak Türkiye’deki yerli üretim ve iş hacminin sürdürülebilirliğine katkı sağlamayı çalıştı.

Yurtbay Şirketler Grubu, standında birçok yerli ve yabancı misafirini ağırlarken sektörün ihtiyaçları, sürdürülebilir projeler geliştirmek, sektöre katma değer sağlamak ve ekonomiye katkı başlıkları ön plandaydı.

Orta Asya, Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Afrika gibi farklı kıtadan katılım sağlayan profesyonellerle bir araya gelen Yurtbay Şirketler Grubu çalışanları, hem yapı sektörü hem de gündemdeki başlıklarla ilgili verimli toplantılar gerçekleştirdiler. Yeni iş birlikleri, sektördeki yenilikler konuşuldu. 21 Haziran Cuma günü saat 15.00’te başlayan kokteylde misafirler Yurtbay standında keyifli dakikalar geçirdiler. 18-22 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleşen Yapı Fuarı’nda, Yurtbay Şirketler Grubu tüm misafirlerini keyifle standında ağırlayarak bir fuarı daha geride bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.