Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Apartmanda Yılan Paniği
Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir apartmana giren ve bina sakinlerine büyük panik yaşatan yılan, Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Aliağa Sokağı’nda bulunan bir apartmana giren yaklaşık 75 santimlik yılan, apartman boşluğundaki bisikletin üzerine çıktı. Bisiklet üzerinde duran yılan, dairesinden dışarı çıkan apartman sakini tarafından fark edildi. Yılan ile karşı karşıya gelince korkan apartman sakini, durumu İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine belirtilen adrese gelen ekipler, koruyucu eldiven giyerek yılanı yakaladı. Fileye konularak koruma altına alınan yılan, barınak ekipleri tarafından tabiata salındı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21