Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Artemis ARCHITECT@WORK 2018’de ilgi odağı oldu

Mimarlar, iç mimarlar ve yapı uzmanları için inovasyon odaklı bir fuar olarak Avrupa'da 14 ülkede ve 24 şehirde düzenlenen, ayrıcalıklı karakteri ve yeniliğe odaklı konsepti ile ARCHITECT@WORK İstanbul’a katılan Artemis, inovatif ürünleriyle büyük ilgi gördü.Kalitesi ve seçiciliği ön planda tutan ve bu yıl üçüncü kez düzenlenen fuar, Türkiye'deki mimar, iç mimar ve yapı uzmanlarının nabzını tuttu.

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ARCHITECH@WORK İstanbul’da, sadece mimar ve iç mimarlardan oluşan bağımsız bir heyet tarafından yenilikçi özelliklerine göre değerlendirilip seçilen ürünler sergilendi. Ar-Ge ve Ür-Ge süreçlerinin tamamını Türk mühendis ve tasarımcılarla yürüten son teknoloji malzemeleri kullanarak sektörde fark yaratan Artemis, fuarda yüksek inovatif çıktıları olan iki duş kabini ve lansman ürün kategorisinde de solid lavabo modeli ile katılımcıların büyük ilgisini çekti.

Lansman Ürün: Solid Üçgen Lavabo

İlk kez ARCHITECT@WORK İstanbul’da sergilenen Solid Lavabo, iki katlı ilginç tasarımı ve ergonomik kullanım kolaylığıyla mimar ve tasarımcıların beğenisini kazandı. Solid malzeme ve çocuk ile birlikte ebeveyn kullanımı hedefiyle üretilen lavabonun yakın zamanda Yurt içi ve Yurt dışı bayilerinde satışı mümkün olacak.

İnovasyon, Artemis için her zaman ön plandadır

Artemis Genel Müdürü Ahmet Kaan Koçulu inovasyonu ön planda tutan iş yapma ilkesi ile fuara katılım sağladıklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

“ARCHITECT@WORK, sadece mimarlar, iç mimarlar, tasarımcılar, peyzaj mimarları, inşaat mühendisleri, gayrimenkul geliştiricileri, iç tasarımcılar, şehir plancıları, kamu kuruluşları, üniversitelerin mimarlık ve iç mimarlık bölümlerinde ders veren eğitmenler ve son sınıf öğrencilerinin ziyaret edebildiği bir fuar. Bu fuarın anahtar kelimeleri; alanında uzman, yenilikçi, tasarımsal ürünlerin ve benzersiz konsept ortamlarının olması. Tasarım ve uygulamada titiz bir marka olarak bu fuarda yer almaktan dolayı çok memnunuz. Dünya standartlarındaki kalitemiz ve sürekli geliştirdiğimiz ürün çeşitliliğimizle, Türkiye’nin önde gelen birçok projesinin tercihi olmaya ve hem sektör paydaşlarımız hem de müşterilerimizde Artemis tecrübesini paylaşmaya devam ediyoruz. Ürünlerimizin satış sonrası süreçlerini, etkin teknik servisimizle destekliyor ve kalite kontrol süreçlerini eksiksiz yürütüyoruz. Bizim için “Mutlu Müşteri” en önemli öncelik. 20 yılı aşan tecrübemizin ışığında, bundan sonra da yüksek kalite ürünlerimizle sektörü geliştirmeye ve müşterilerimizin hayatına mutluluk katmaya devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21