Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

Başkan Aktaş, OtoKoop esnafıyla buluştu

Dernekleri ve esnafları ziyaret ederek Bursa’nın geleceği için fikir alışverişinde bulunmaya devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, son olarak Soğanlı Mahallesi’ndeki Bursa Oto Galericiler Çarşısı’nı (OtoKoop) ziyaret etti. Bursa Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, site yöneticileri ve esnafla bir araya gelen Başkan Alinur Aktaş, galericilerin görüş ve düşüncelerini birinci ağızdan dinledi. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez’in de katıldığı ziyarette OtoKoop hakkında bilgi alan Başkan Aktaş, esnafın ihtiyaçları ve düşünceleri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Samimi bir ortamda geçen ziyaretin ardından çarşıyı gezen Başkan Aktaş, esnafla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Tüm taraflarla görüşüyoruz”

Esnaf ve dernek ziyaretlerine ara vermeden devam ettiklerini ve farklı ticari kesimlerle buluşmayı sürdürdüklerini söyleyen Başkan Aktaş, ekonominin kalbi konumundaki Bursa’da 800 bin civarında motorlu aracın bulunduğunu belirtti. Hemen hemen herkesin bir otomobile sahip olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, Bursa’da Soğanlı Mahallesi’nde ve BUTTİM’in karşısında olmak üzere iki adet OtoKoop bulunduğunu, 400 civarında esnafın da burada yer aldığını dile getirdi. Toplamda 100 dönümlük bir alanın kullanıldığını ancak Bursa’nın potansiyeline göre bunun yeterli olmadığını anlatan Başkan Aktaş, “Hem Oda Başkanımız ve site başkanımız hem de esnafımızla oturarak hasbihal ettik. Genel gidişat, gelecek, avantajlar ve dezavantajlar hakkında istişarelerde bulunduk. Yeşil alan, yol, altyapısı gibi konular zaten Büyükşehir Belediyesi’nin asli görevleridir. Bizler şehrin vizyonunu yükseltmek, daha üst seviyelere taşımak ve ekonomik anlamda verimli kullanmak adına mücadele ediyoruz. Bunun için tüm taraflarla görüşüyoruz. Sivil toplum kuruluşları ve esnafımızla bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ümit ediyorum ki Otokoop ziyaretinden güzel ve hayırlı işler çıkacaktır. Bursa'nın geleceği için önemli çalışmaları hayata geçirirsek ne mutlu bizlere. Galerici esnafımızla olumlu görüşmeler yaptık. Önemli ipuçları aldık. Aldığımız bilgiler doğrultusunda görüşmelerimiz sürecek” dedi.

Bursa Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yıllardır özlenen ve beklenen bu ziyaret bizi ve esnafımızı son derece mutlu etti. Başkanımıza, Bursa’ya üçüncü bir OtoKoop’un kazandırılması için görüşlerimizi dile getirdik. Son derece güzel konular dile getirildi. Başkanımız bu projelere destek verirse halkın içine girmeye devam ederse güzel işler ortaya çıkar. Esnaf olarak yaptığı ziyaretten son derece memnun kaldık” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.