Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

BAŞKAN AYDIN ÇÖP AKTARMA İSTASYONUNDA İNCELEMEDE BULUNDU

Orhangazi ve Gemlik’in çöpleri Gemlik bölgesinde yeni kurulan Çöp Aktarma istasyonuna götürülecek ve buradan Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacaktır.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “  Gemlik Bölgesinde yeni kurulan Çöp Aktarma İstasyonunu Belediye Başkan Yardımcımız, Temizlik İşleri Müdürümüz ve ekibi ile birlikte Gemlik’e giderek, Gemlik Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan ile birlikte yerinde incelemelerde bulunduk. Yeni Çöp Aktarma İstasyonumuz Hem Orhangazi’mize hemde Gemlik belediyemize hayırlı olsun. Bugüne kadar İlçemizdeki çöplerimizi Bursa Hamitler bölgesine götürerek aktarma işlemleri tamamlıyorduk.

Hem Yoldan hem Zamandan hemde Ekonomik Anlamda tasarruf elde edeceğiz

İlçemizde toplanan çöplerimizi Bursa Hamitler Çöp aktarma istasyonuna götürmek için tek seferde araç başı gidiş ve dönüş olarak 110 km yol kat edilen araçlarımız artık Gemlik bölgemize sadece gidiş ve dönüş olarak 40 km yol kat edecektir. Böylelikle Hem yoldan hem Zaman’dan hemde Ekonomik anlamda büyük bir tasarruf elde etmiş olacağız. İncelemesini yaptığımız Çöp Aktarma İstasyonuna çalışmalarımızı tamamladıktan sonra önümüzdeki günlerde başlayacağız. Günlük Ortalama ilçemizden 80 ton çöplerimiz hemen yanı başımızda Gemlik bölgesinde yeni kurulan çöp aktarma istasyonuna götürerek aktaracağız. Böylesine güzel bir hizmeti bizlere kazandıran Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş olmak üzere Gemlik Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese İlçem adına teşekkür ediyorum ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.