Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

BAŞKAN AYDIN HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Belediye Başkanı Bekir Aydın, “  Pandemi süreci içerisinde zor şartlarda fedakârca çalışarak insanların sağlığına kavuşması için gecesini gündüzüne katan değerli sağlık çalışanlarımızdan olan hemşirelerimizin hemşeriler gününü kutluyorum. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs hastalığının tedavisi kapsamında hemşirelerimiz çok büyük bir rol üstlenmiştir. Hemşireler, sağlıklı bir toplumun oluşması ve bireylerin sağlığını korunarak hayatlarını kaliteli bir biçimde sürdürmelerinin temini için hiçbir ayrım gözetmeksizin büyük bir özveri ve azimle çalışan gizli kahramanlardır.

Hemşirelerimiz Sağlık ordumuzun en önemli neferlerindendir. Canlarını ortaya koyarak bizleri virüsten koruyan tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bu zorlu süreci en az hasarla atlatmamıza büyük kaktı sunan sağlık çalışanlarımızın her birine canı gölünden teşekkür ediyorum. Her biriniz bizim için çok kıymetlisiniz. Böylesine güzel ve anlamlı bir günde hemşirelerimizi ziyaret esnasında bizlere eşlik eden Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ferit Alaybeyoğlu’na teşekkür ediyorum. Siz değerli Hemşirelerimiz İyi ki varsınız, Hemşireler Gününüz Kutlu Olsun. Böylesine zorlu bir süreçte bizlerin sağlığı için sizler sahadasınız. Bizlerde tedbirlerimize en güzel şekilde uyarak bu süreci en az hasarla atlatmak en büyük hedefimizdir. Bu süreçte Evlerimizde kalalım çünkü HayatEveSığar” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21