banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BAŞKAN SARGIN KADIN ÜRETİCİLERİ ZİYARET ETTİ

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın vatandaşların zilini çalarak çat kapı ziyaretler gerçekleştiriyor. Vatandaşların gerek sofrasına ve gerekse de evine konuk olan Başkan Sargın’ın bu ziyaretleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda İznik’te başlayan kabak hasadıyla çiftçiler kabaklarını kesmeye başladı. Tarlada 1 TL ile 1,5 TL arasında satılan kabaklar yurt dışına ihraç ediliyor. Toplanan kabakları kasalara ilmek ilmek işleyen Boyalıcalı kadınları ziyaret eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kadınlara kolaylıklar diledi.

Marmara Bölgesi’nin en güzel kabaklarının İznik civarında yetiştiğini belirten Boyalıcalı kadın üreticiler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun. Bizler ne olursa olsun, onun arkasındayız. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları biliyoruz, farkındayız. Bu yüzden bizler kadın olarak üretmeye, çalışmaya, ülke ekonomimize katkı sağlamaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Belediye Başkanımıza da bizleri ziyareti dolayısıyla teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştular.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da açıklamasında “Bugün Marmara Bölgesi’nin en güzel kabaklarını toplayarak ilmek ilmek işleyip gerek ülkemizin dört bir köşesine gerekse de yurt dışına ihraç eden, üreten kadılarımızı ziyaret ediyoruz. Onlar ülkelerinin liderleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduklarını bizlere iletiyorlar. Ülke ekonomisine üreterek, çalışarak katkıda bulunuyorlar. Rabbim kendilerine çalışma gücü versin. Kazançlarını ve mahsüllerini bol eylesin” dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın kabak toplayarak ilmek ilmek işleyen Boyalıcalı kadınları evlerinin bahçelerinde ziyaret etti.

HABER VİDEOSU İÇİN: https://wetransfer.com/downloads/4943291206ce65717c72e58f50c0883c20181001140248/13e501571ead4d59a6389c1cfd58107320181001140248/744a95

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21