Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BEŞİNCİ MEVSİMDE KARNE HEYECANI YAŞANDI

2017-2018 eğitim öğretim yılıyla birlikte hizmete giren ve çocukların geleceğe hazırlanmaları ile kişisel gelişimlerine katkı sağlanması anlamında birçok etkinliğe imza atan Beşinci Mevsim Kreşinde eğitim gören minik öğrenciler karne heyecanını yaşadı.

Şehit ve gazi ailelerinin 1. derece yakınlarının çocukları ve dar gelirli ailelerin çocukları ile yetim -öksüz çocuklar ve belediye personeli çocuklarının eğitim gördüğü Beşinci Mevsim Kreşinde düzenlenen karne dağıtımına Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, kreş müdürü Osman Hatipoğlu ile veliler katıldı. Yarıyıl eğitimlerini tamamlayan 53 öğrenciye karnelerinin verildiği programda, karnelerini alan minik öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

“KREŞİMİZ ÖRNEK BİR EĞİTİM YUVASI”
Beşinci Mevsim kreşinde gerçekleştirilen karne dağıtımında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan şahin, “Eğitim bizim olmazsa olmaz konularımızdan. Ülkemizin geleceğe daha umutla bakması, muasır medeniyetler seviyesini aşacak bir noktaya ulaşmamız hep eğitimden geçiyor. Bu noktada 2017-2018 eğitim öğretim dönemiyle birlikte hizmete giren Beşinci Mevsim Kreşimiz bizler için çok önemli. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan Beşinci Mevsim Kreşimiz örnek bir eğitim yuvası haline geldi” diye konuştu.

“GELECEĞİMİZ OLAN YAVRULARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZ”
Kreşimizde eğitim gören geleceğimiz olan, bizlerin gözbebeği çocuklarımızın donanımlı, çağı yakalayan, kendini ifade edebilen, özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirilmeleri adına elimizden gelen tüm gayreti yaptıklarını ifade eden Şahin, “Kreşimizde 3-5 yaş aralığındaki yavrularımız eğitim alıyor. Ailelerimizde canından çok sevdikleri evlatlarını Beşinci Mevsim Kreşimizde emin ellere teslim etmenin huzurunu yaşıyorlar. Çocuklarımız için ne yapsak az. Bu özel ve sıcak mekanda geleceğimiz olan yavrularımıza her türlü imkanı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

GÖRME, DUYMA VE YAŞAMA ETKİNLİKLERİ
Çocuklarımızı paylaşımcı, el becerileri gelişmiş, sosyalleşen, sorgulama gücüne haiz, dini ve ahlaki değerlere sahip ilkokul çağı eğitimine hazır öğrenciler olarak yetiştirmek için çalıştıklarına vurgu yapan Şahin,”Beşinci Mevsim Kreşinde okul öncesi eğitimle, çocukların öğrenim yaşamlarını belirleyecek olan zihinsel, duygusal gelişimlerinin belirli bir eğitim programı çerçevesinde yürütüyoruz. Ayrıca görme, duyma ve yaşama etkinlikleri ile çocuklarımıza farkındalık kazandırmaya çalışıyoruz. Beşinci Mevsim Kreşi; sıcacık bir ortamda, cıvıl cıvıl, her türlü imkanın çocuklar için sağlandığı güzel bir mekan haline dönüştü. Bu durum da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” diye konuştu.

53 MİNİK ÖĞRENCİ KARNELERİNİ ALDI
Şehit ve gazi ailelerinin 1. derece yakınlarının çocukları ve dar gelirli ailelerin çocukları ile yetim -öksüz çocuklar ve belediyemiz personeli çocuklarının eğitim gördüğü Beşinci Mevsim Kreşinin emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirten Şahin,“Bugün Beşinci Mevsim Kreşimizde minik yavrularımızın karne heyecanlarına ortak olmak istedik. 3-5 yaş aralığındaki 53 yavrumuza karnelerini vermek üzere buradayız. Onların mutluluklarını gözlerinden okuyabiliyoruz.”

TATİLİ EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN
Dolu dolu ve farkındalık ortaya koyan bir eğitim öğretim dönemini geride bıraktıklarını ifade eden Şahin, “Tüm yavrularımıza yarıyıl tatilinde güzel vakit geçirmelerini temenni ediyor, çocuklarımızın eğitimleriyle ilgilenen öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Son olarak yarınlarımız olan çocuklarımızın her açıdan en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden gelen her türlü imkanı sağlayacağımızı buradan bir kez daha ifade ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21