Öne Çıkanlar bursa Kumdas Sanat Engelsiz Magazin
banner13

BİZNET 4. KEZ, “DELOİTTE TECHNOLOGY FAST 50”YE GİRDİ

Bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen ve Türkiye’nin dijital ekosisteminde öncü rol üstlenen kurumların bilinirliğine ve global pazarlara açılmalarına katkı sunmayı hedefleyen “Technology Fast 50 Türkiye” programının bu seneki öncü liderleri belli oldu.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin kıyasıya yarıştığı programda daha önce 20072013 ve 2016 yıllarında Technology Fast 50’de yer alan Biznet Bilişim, listeye 4. kezgirme başarısı gösterdi. Firma böylece, kurulduğu 2000 yılından beri sürdürdüğü büyümeyi, bu ödülle bir kez daha kanıtlamış oldu.

Teknolojinin yerli ve milli yıldızları

Bu seneki başarılarını değerlendiren Biznet Bilişim Genel Müdürü Serdar Yokuş, programın, merkezi ülkemizde bulunan ve son dört yılda net satış gelirlerini en hızlı artıran 50 teknoloji şirketini belirlemeyi amaçladığını vurgulayarak; “Başka bir ifadeyle, teknolojinin yerli ve milli yıldızları belirleniyor. Siber güvenlik gibi çok hayati ve teknoloji-bilişim alanı için bile çok özel uzmanlık gerektiren bir dalda bu başarıyı göstermemizin önemi daha da büyük.” dedi.

Avrupa pazarına girişten sonra, ikinci mutluluk

Bu ödülün aynı zamanda, Biznet’in bütünleşik siber güvenlik stratejisinin de ödüllendirilmesi anlamı taşıdığını belirten Yokuş, sözlerini şöyle tamamladı: “2000’den bu yana, siber güvenlik alanında ürün ve danışmanlık hizmetleri sunan, yüzde yüz Türk sermayeli lider siber güvenlik entegratörüyüz. Stratejik plan ve yatırımlarımızı, tüm siber güvenlik bileşenlerini iyi analiz edip, teknolojik gelişmeleri takip ederek yapıyor ve çözümlerimizi Ar-Ge çalışmalarımızla destekleyerek geliştiriyoruz. Bu ödül yeni dönemde, Hollanda’da şirket kurarak Avrupa pazarına girişimizden sonra yaşadığımız ikinci mutluluk oldu bizim için. Bu tür başarılar, sürdürülebilir büyüme yolculuğumuzda bize ekstra motivasyon sağlıyor. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Dünyanın 140'a yakın ülkesinde, 700 ofis ve 150.000 personeli ile dünyanın en büyük muhasebe, denetim, vergi ve yönetim danışmanlığı firması Deloitte tarafından düzenlenen “Technology Fast 50”nin kazanan firmaları, Kolektif House’ta gerçekleştirilen törenle ödüllerini aldılar.

Daha fazla bilgi için:

www.biznet.com.tr

[email protected]

Biznet Hakkında:

2000 yılında kurulan Biznet Bilişim, siber güvenlik alanında projelendirme, danışmanlık ve denetim hizmetleri sunan lider siber güvenlik entegratörüdür. BT, OT ve IoT güvenliğinde bütünsel bir yaklaşıma sahip olan şirketin tüm hisseleri Mayıs 2018’de Faruk Eczacıbaşı tarafından satın alındı. Gartner’ın OT güvenliği üzerine yayımladığı raporda yer alan ilk Türk hizmet şirketi olan Biznet Bilişim, ayrıca Ödeme Kartı Sektörü Güvenlik Standartları Konseyi (PCI SSC) tarafından verilen akreditasyonlarla Kartlı Ödeme Endüstrisi Veri Güvenlik Standardı denetimleri yapmaya yetkili ilk Türk firmasıdır. Dört kez Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye listesine girmeye hak kazanan şirket, İstanbul ve Ankara ofislerinde 80’in üzerindeki çalışanıyla 250’den fazla müşteriye hizmet veriyor. Biznet Bilişim, 2018’de Hollanda’da açtığı ofisiyle Avrupa’daki müşterilerine de hizmet vermeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.