Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

BURSA DERİ İHTİSAS VE KARMA OSB’DEN BURSA’NIN YEŞİL GELECEĞİNE BÜYÜK DESTEK

Bursa Deri İhtisas ve Karma OSB, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 11 milyon fidanı toprakla buluşturma amacıyla Türkiye genelinde başlattığı ‘Geleceğe Nefes’ Projesine 2000 fidanla destek verdi.

Bursa Deri İhtisas ve Karma OSB Yönetimi, üyeleri ve bölge çalışanlarının katılımları ile gerçekleştirilen organizasyon ile bölge çevresine 2000 fidan dikildi. Programın sonunda organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Bursa Deri İhtisas ve Karma OSB Başkanı Rifat Aygüler, bir yandan Bursa ve Türkiye ekonomisine daha fazla katkı koyma hedefi yolunda emin adımlarla yürürken, diğer yandan da çevreyi koruyan, gelecek nesillere daha temiz bir üretim merkezi oluşturma çabalarını sürdürdüklerini belirtti. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın anlamlı organizasyonuna destek olarak Bursa’nın ve bölgelerinin yeşil geleceğine katkı koyabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Rifat Aygüler, programa katılan herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.