banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

BURSA JAGUAR’LA ELEKTRİKLENİYOR!

Jaguar’ın tamamen elektrikli performans SUV’u Yeni Jaguar I-PACE, Bursa Korupark’a kurulan konsept pop-up showroom “Jaguar Electric Zone”da 12 -21 Ekim tarihleri arasında meraklılarıyla buluşuyor. Elektrikli araç dünyası hakkında bilgi vermeyi hedefleyen Jaguar Electric Zone’da aynı zamanda test sürüşü de gerçekleştirilebilecek.

Güçlü spor otomobil performansı ve beş koltuklu SUV rahatlığını bir araya getiren tamamen elektrikli Yeni Jaguar I-PACE, dört çeker özelliği ve yükselebilen süspansiyonları sayesinde hafif arazi koşullarındaki kabiliyetiyle de dikkat çekiyor. 470 km menzile sahip Yeni Jaguar I-PACE 400 beygir güç sağlayan elektrikli motoru ile 0’dan 100 km/sa hıza 4,8 saniyede ulaşabiliyor.

Yeni Jaguar I-PACE’i test etmek isteyen otomobil tutkunları www.jaguar-turkiye.com/korupark

adresinden test sürüşü için randevu alabiliyor.

Jaguar Electric Zone

Yer: Bursa Korupark

Adres: Mudanya Yolu 9. KM, Bursa

Tarih:12 -21 Ekim

I-PACE Test Sürüş Saatleri: 10.00-18.00

Ziyaret Saatleri: 10.00-22.00

Yeni Jaguar I-PACE hakkında:

Jaguar’ın tamamen elektrikli ilk performans SUV’u Yeni Jaguar I-PACE, 470 km’lik menzili, 4,8 saniyede 100 km/sa hıza ulaşan performansı ile heyecan verici bir sürüş deneyimi sunan, batarya teknolojisine sahip bir elektrikli araç. 90 kWh gücündeki bataryaya sahip Yeni Jaguar I-PACE iki sabit mıknatıslı senkron elektrikli motoru ile 400 beygir güç ve 696 Nm tork üretiyor.

http://www.jaguar-turkiye.com/jaguar-range/i-pace/index.html

Sorularınız için iletişim;

Artı İletişim Yönetimi

borusanotomotivkurumsaliletisi[email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21