Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Bursa Kalite Birliği'nde 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Bursa Kalite Birliği 7. Olağan Genel Kurul toplantısı, Karaman Dernekler Yerleşkesi'nde yapıldı. Kalite Birliği Derneği Başkanı Mustafa Karaman gerçekleştirilen genel kurulla tekrar başkan seçildi. 

Kalite Birliği Derneği Başkanı Mustafa Karaman'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Kalite birliği, uygulamış olduğu projelerle beraber özellikle farkındalığı vurgulamış bir kuruluştur. Türkiye'de yerlilik ve millilik söylemini, yerli faaliyetler yapılması için çalışmalar yapan Kalite Birliği, birliğinin milli ses ver projesi halen devam ediyor.

"1800 AHLAKLI KALİTECİLER YETİŞTİRDİK"

Gururlandığımız ve şeref duyduğumuz bir de 'Kalite Ordusu' projemiz var.  16. Kalite Ordusu eğitimlerimizle beraber projemize devam ediyoruz. Türk iş hayatına ve sanayisine 1800 tane temiz ahlaklı kalitecileri yetiştirmiş bir kurumuz.
2023 yılını Milli Egemenlik ve Kalite Yılı ilan ettik. Bu noktada 101 tane eğitim planladık ve organize ettik. Biz millete ve devlete çağrı yapıyoruz. 'Planla' diyoruz. Planlayanlar başardılar. Planlamayanlar başarısız oldular. Maalesef planlamayanlar kayboldular.
Çarşamba günü bu salonda bir deprem paneli yaptık. 15 Mart Tüketiciler Günü ve gündemde olan deprem dolayısıyla bir organizasyon gerçekleştik. Jeoloji Mühendisleri Odası Engin Er'in kurduğu bir cümle bizi yıktı. Bu sözle kalite şehri Bursa'nın bunu hak etmediğini gördük. 

"BU MİLLET KALİTESİZLİKTEN DOLAYI ÖLMEMELİDİR"

Bugüne kadar Bursa'da hazırlanan hiç bir planda fay hattı yokmuş. Kalite birliği bunu her ortamda seslendirecek. Planlama olmazsa plansızlığın faturasını çekeriz. Milli ve manevi kaynaklarımızı yok etmememiz gerekiyor. Binlerce vatandaşımızın ölümüne neden olan bu tür tedbirsiz depremlerin önlenebileceğini dikkat çekmek istiyoruz. İşlerimiz, organizasyonlarımız düzenlenebilir ancak giden bir can bir daha yerine gelmeyecektir.

Bu milletinin kalitesizlikten dolayı ölmemesi gerektiğini söyleyerek açık bir çağrı yapmış olduk. Biz Kalite Birliği olarak, 'Bayrak solmasın' dedik. Herkes bayrak asıyor ancak kimse bayrağa sahip çıkmıyor. Kalite birli üyelerinin her birinin arkasından en az yirmi tane bayrak var. Üyelerimiz, solmuş bayrakları değiştiriyorlar. Bugüne kadar 100 bin bayrağı vatandaşımıza hediye ettik. Biz bayrak satmıyoruz, bayrağı hediye ediyoruz. 
Bu bayrakları kalite birliğine teslim eden, sağlayan bütün büyüklerimize  teşekkür ediyorum. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.