Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

ÇAVUŞOĞLU ve GÜRKAN’DAN ORHANGAZİ ZİYARETİ

Önceki dönem başbakan yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu,  sabah kahvaltısında mahalle başkanları ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Buradaki buluşmaya, Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, AK Parti Orhangazi İlçe başkanı Gökhan Ulusu meclis üyeleri de katıldı, Türkiye gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Hakan Çavuşoğlu, Ak Parti’nin 19 yıllık iktidarında hizmet odaklı, insan odaklı siyaset anlayışı ile birlikte 2023 seçimlerine daha güçlü bir şekilde yürüdüğünü ifade etti.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN YÜZME HAVUZUNA ZİYARET

Buradaki programın ardından Hakan Çavuşoğlu, beraberindekilerle birlikte bir süre önce hizmete alınan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ziyaret edip havuz ile ilgili bilgi aldı.

ESNAF VE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI  DİNLEDİ

Hakan Çavuşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Cumhuriyet Alanı’ndaki Meydan Çay bahçesini ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek görüşüp sohbet eden Çavuşoğlu, vatandaşlarla birlikte çay içip onların sorunları ve beklentilerini dinledi. Çavuşoğlu daha sonra Cami Altı Esnafını, Gemlik Caddesi üzerindeki esnaf ile Kapalı Pazaryeri esnafını gezerek esnaflarla bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.