banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

DOSAB-DOSABSİAD FUTBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU BEYÇELİK

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) faaliyet gösteren firmalar arasında sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) iş birliğinde organize edilen 15'inci Geleneksel Futbol Turnuvası’nda final heyecanı yaşandı

ŞAMPİYON BEYÇELİK GESTAMP A.Ş. OLDU

DOSABSİAD-DOSAB Geleneksel Futbol Turnuvası finalinde Beyçelik Gestamp A.Ş ile Yaşalar Kalıp karşılaştı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçta Beyçelik Gestamp A.Ş., 4-0 galip gelerek şampiyon oldu. 27 firmanın 6 grupta mücadele verdiği turnuvanın üçüncüsü ise Ermetal firması oldu. 8 hafta boyunca süren müsabakalarda en centilmen takım A Plas firması seçilirken, turnuvanın gol kralı Evimteks takımından Sercan Ergin, en iyi kaleci ise Beyçelik Gestamp A.Ş.’den Doğan Yazıcı seçildi.

ÇEVİKEL: TÜM KURUMLARA ÖRNEK OLUYORUZ

Firmalar için düzenlenen törene; DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, DOSABSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ve bölge sanayicileri katıldı. Törende konuşan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, “Bu yıl 15’incisini gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Futbol Turnuvası’nın dostluk içerisinde geçmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Firma çalışanları arasında sosyal etkileşimi artırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz futbol turnuvasına ilginin her geçen yıl arttığına şahit olmak bizleri mutlu ediyor. DOSABSİAD ve DOSAB’ın ortaklaşa düzenlediği bu organizasyonun diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil etmesi de bizler için ayrı bir gurur kaynağı” ifadelerini kullandı. Şampiyon Beyçelik Gestamp A.Ş. futbolcuları, kupalarını DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel’den, turnuvanın ikincisi Yaşalar Kalıp futbolcuları DOSABSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Güzeldağ’dan, üçüncü olan Ermetal futbolcuları ise DOSABSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Semih Kaynar’dan aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21