Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

Dr. Hasanoğlu, “AKP Mahalle Başkanlarını Panorama 1326’da Osmangazi Belediyesi mi ağırladı?” iddiasını gündeme taşıdı.

Toplantının asıl amacının Cumhurbaşkanı mitingine yeterli katılımın sağlanması olduğunu belirten Başkan Hasanoğlu, “Sonuç olarak bu bir parti çalışmasıdır ve masrafların, aslında 1 milyon Osmangazilinin tamamına ait olan Belediye kaynakları tarafından karşılanmış olma ihtimali dahi korkunçtur” şeklinde konuştu.
Dr. Hasanoğlu şunları söyledi:


“Hatırlanacağı gibi Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında AKP İlçe Teşkilatlarının parti iftar organizasyonlarının masraflarını üstlenip tüm maliyetlerini karşılamış, bu durum Bursa kamuoyunda büyük infial yaratmıştı. Üstelik konu Başkan Alinur Aktaş hakkında kamu malına zarar vermekten suç duyurusunda bulunulmasına kadar gitmişti.
Ne yazık ki şimdi de Osmangazi Belediyesi aynı iddialarla çalkalanıyor.


Panorama 1326 Müzesi’nde önceki gün yapılan AKP Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı’na Osmangazi Belediyesi’nin sponsor olduğuna yönelik iddialar ciddi boyuttadır.
Başkan Dündar etkinlikte konuşurken kürsüde görülen Osmangazi Belediyesi’nin logosu sponsorluğun somut kanıtı mıdır?
Aynı şekilde Başkan Dündar’ın sosyal medyada bu etkinliğe dair, “Mahalle başkanlarımızın coşkusu ve ilgisi, Sn. Cumhurbaşkanımız’ın Cumartesi günü yapacağı Bursa mitinginin, ne anlama geldiğini en güzel şekilde ifade etmektedir” şeklindeki mesajı da ev sahipliğinin ‘ikrarlı itirafı’ değil midir?



Dolayısıyla Sn. Mustafa Dündar ayrıca konu ile ilgili şu sorulara da mutlaka cevap vermek durumundadır:

-Müze’de yemekli organizasyonla ağırlanan AKP’li mahalle başkanları toplantısının maliyeti ne kadardır, fatura iddia edildiği gibi Belediye tarafından mı karşılanmıştır?

-Şayet böyleyse, siz sadece AKP'nin değil, 1 milyon nüfuslu tüm Osmangazi'nin seçilmiş belediye başkanısınız. Kul hakkı yemenin ne anlama geldiğini biliyor musunuz?

-Bir hukukçu olarak, beyt-ül malın nasıl yönetilmesi gerektiğini; bilmiyoruz hatırlatmamıza gerek var mı?

-Yoksa tek adam rejimi, anketlerdeki sonuçlar, ekonomideki iş bilmezliğiniz hepinizde mi, ‘Ben yaptım oldu!’ saplantısına yol açtı?

-Tüm bunların hesabının çok yakında önce sandıkta, sonra bağımsız hukuk sisteminde sorulacağını hiç aklınıza getirmiyor musunuz?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.