banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Emniyetten Huzur Operasyonu
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, emniyet ekipleri, trafiği tehlikeye sokan motosikletler ile vatandaşlara rahatsızlık veren şahıslara göz açtırmıyor. Emniyet ekiplerinin uygulamalarına çevik kuvvet ekipleri de katılıyor.

Trafik Tescil ve Denetleme, Asayiş, Karakol, Önleyici ve Çevik Kuvvet ekiplerinin iştirakiyle Hikmet Şahin Kültürparkı ve civarında motosiklet ve aranan şahıslara yönelik kontroller yapıldı. Akşam saatlerinde yapılan uygulamada durdurulan motosiklet sürücüleri denetlendi. Kurallara uymayan ve eksiklikleri olan motosiklet sürücülerine ceza kesildi.

Park içerisinde yapılan uygulamalarda ekipler şüphelendikleri şahısları da didik didik aradı. Ekipler, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücülere cezai müeyyide uygulanıyor.

Çalıntı motosikletlere el konuluyor

Yapılan uygulamalarda ekipler, çalıntı motosiklet kullanan sürücülere de ağır cezalar uyguluyorlar. Çalıntı motosiklet kullanan sürücüler gözaltına alınırken, 3 yıla kadar hapis cezası uygulandığı öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21