banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

ERKAN AYDIN MAĞDUR KAVAKLI SAKİNLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın toprak kaymasından etkilenen Kavaklı Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Aydın’a Mahalle Muhtarı Serap Özbay eşlik etti.Yaşanan afetin bıraktığı hasarı yerinde inceleyen Aydın, büyük bir felaketten dönüldüğünün ve can kaybı olmamasının en büyük tesellileri olduğunu kaydetti. Afetin üzerinden 8 gün geçmesine rağmen yetkililerin vatandaşla herhangi bir bilgi paylaşmamasının doğru olmadığını söyleyen Aydın şunları söyledi:

“Artık vatandaşların bu evlerin içine girebilme şansı hemen hemen hiç yok. Bir an önce ilgili bakanlığın, büyükşehir belediyesinin bu konuda hızlı karar alarak bölge sakinlerini mağdur etmeden, haklarının verileceği şekilde bir dönüşüme girilmesi gerekiyor. Öncelikle halkımızın mağduriyetinin bir an önce giderilmesi ve özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin bir an önce gelip burada bilgilendirme yapması ve haklarının verileceğiyle ilgili konuyu takip etmelerini talep ediyoruz. Konunun takipçisi olacağım.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21