Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Erkan Kandemir'den Bursa'ya tam not

Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Erkan Kandemir, partisinin il ve ilçe teşkilatlarını yakından tanımak, sorunları ve önerileri dinlemek amacıyla başlattığı yurt gezilerinin Güney Marmara ayağında Bursa'ya geldi. AK Parti İl Başkanlığı'nda Başkan Ayhan Salman tarafından karşılanan Teşkilat Başkanı Kandemir, düzenlenen toplantıda il yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti ilçe başkanları ile birebir tanışma ve görüşme imkanı buldu.

Bursa teşkilatı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Kandemir, tanışma toplantısındaki konuşmasında il ve ilçe teşkilatlarının AK Parti'nin omurgasını oluşturduğunu belirterek, bu yapıyı sağlam tuttukları sürece partinin de güçlü kalacağını vurguladı. AK Parti Teşkilatı'nın en tepesindeki isim olarak il ve ilçelerdeki dava arkadaşlarını tanımak, sohbet etmek ve partiyi daha ileri noktalara taşımak için görüş alışverişinde bulunmanın önemini bildiğini ifade eden Kandemir, 'Önümüzdeki yılın başında yerel seçimler var. Genel seçimde olduğu gibi bu seçimlerden de başarıyla çıkmak için teşkilatlarımızın güçlü olması gerekir. Teşkilatımız, ne kadar dinamik, ne kadar coşkulu, ne kadar heyecanlı olursa, başarı oranımız o derece artar. Bu amaçla tüm illeri gezmeye ve teşkilatlardaki olası sıkıntıları gidermeye, görüş ve önerilerini almaya gayret ediyorum' dedi.

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Bursa Teşkilatı'nın Ayhan Salman Başkanlığı'nda başarılı çalışmalara imza attığını, birlik ve beraberlik içindeki Bursa teşkilatının partiye güç kattığını görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21