Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

​FightBox HD Almanya ve Letonya’dan canlı dövüşleri ekranlarınıza getiriyor

Aynı gecenin ilerleyen saatlerinde 01.30’da ise Doğu Avrupa’nın önde gelen dövüş sporları liglerinden biri olan LNK Boxing FightBox HD ekranlarında olacak. Seyircilerine heyecan dolu anlar yaşatacak olan FightBox HD, canlı yayınlanacak dövüşleriyle izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

Frankfurt’tan canlı yayınlanacak karma dövüş şampiyonası, iki MFC Şampiyonası karşılaşması da dahil olmak üzere kickboks ve Muay Thai kurallarının geçerli olduğu dövüşler sunuyor. Ana etkinlikte, Türkiye’nin en iyi sporcularından Selçuk Ustabaşı, ağır sıklet kickboks maçında Çekya’dan Olda Pospisil ile karşılaşıyor. Ustabaşı son olarak bu yılın Ocak ayında “The Beast” lakaplı Bob Sapp’a karşı galip geldiği Mix Fight karşılaşmalarında yer aldı. Ayrıca eski İngiliz ağır sıklet dövüşçüsü James “The Sledgehammer” McSweeney, Alman nakavt uzmanı Danyo Ilunga’y karşı kickboks ringlerine geri dönüyor. Bu dövüş dünyanın her yerinde ana karşılaşma olabilecek bir nitelik taşıyor.

Karma dövüş şampiyonasının tam karşılaşma listesi aşağıdaki gibidir:

+100 kg, Kickboks Kuralları: Olda Pospisil (Çekya) ile Selçuk Ustabaşı (Türkiye)

+100 kg, Kickboks Kuralları: Lada Suk (İsviçre) - Viktor Bogutzki (Rusya)

-72.5 kg, Kickboks Kuralları, Mix Fight (Karma Dövüş) Şampiyonası Unvan Maçı, 3 x 3 dk

Enriko Kehl (Almanya) ile Mohammed El Mir (Danimarka)

+100 kg, Kickboks Kuralları: Danyo Ilunga (Kongo Demokratik Cumhuriyeti) ile James McSweeney (İngiltere)-

-84 kg, Kickboks Kuralları: Juri De Sausa (Portekiz) ile Samir Al Mansouri (Fas)

-72,5 kg, Muay Thai Kuralları: Arbi Emiev (Rusya) ile Sebastian Mendez (Almanya)

-84 kg, Kickboks Kuralları: Roman Hein (Almanya) ile Atakan Arslan (Türkiye)

-72,5 kg, (Hayır Amaçlı karşılaşma) Kickboks Kuralları: Shemsi Beqiri (Kosova) ile Sefer “Bay” Mix Fight ” (Karma Dövüş) Göktepe (Türkiye)

-70 kg, Muay Thai Kuralları, Mix Fight Şampiyonası Ünvan karşılaşması, 3 x 3 dk

Jason Hatter Hinds (ABD) ile Juri Kehl (Almanya)

-77 kg, Kickboks Kuralları: Sergej Braun (Almanya) ile Arian Sadikovic (Bosna-Hersek)

+100 kg, Kickboks Kuralları: Sergiu Calin (Romanya) ile Maiwand Awarhey (Afganistan)

Letonya Riga’dan 2 Aralık Pazar günü 01.30’da FightBox’tan canlı yayınlanacak LNK Boxing, 11 büyük dövüşe evsahipliği yapacak. Ana karşılaşmada, yeniden dünya klasmanında yer almak için üst sıralara tırmanışını sürdüren Nikolajs Grisunins, Ukrayna'dan Stanislav Kutin ile karşı karşıya gelecek. Grisunins, bu yılın başlarında, Nisan ayında kariyerinin ilk yenilgisini aldı ama Amine Boucetta'ya karşı elde ettiği büyükzaferle yeniden yükselişe geçti. Ukraynalı rakibi de kariyerinde benzer bir yol izledi. Bu her iki sporcu için de kesinlikle kazanmaları gereken bir karşılaşma anlamı taşıyor. Grisunins galip gelirse, dünyanın en iyi 100’üarasınagirecek. Ayrıca, zorlu ve sert yumrukları olan iki ağır sıklet dövüşçü, Letonya’dan Kristaps Zutis ile Madars Trivol’un çarpışmasına şahit olacaksınız. Her iki savaşçının da ciddi nakavt etme potansiyeli var ve karşılaşma her an sona erebilir.Karşılaşmaların tam listesi aşağıdadır:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.