Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

GEMLİK’E HUZUREVİ GELİYOR

Gemlik Belediyesi, kreş ve Halk Market’in ardından, Başkan Mehmet Uğur Sertaslan’ın bir diğer önemli sosyal projesi olan huzurevi için en önemli adımı attı. Kurşunlu yolu üzerinde bulunan, daha önce huzurevi yapılması planlanmış ancak 2015 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilmiş, rehabilitasyon merkezi yapılması amacıyla üzerinde konaklama imkanı bulunan bir tesis inşa edilen alan, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Gemlik Belediyesi’ne iade edildi.

Oybirliği ile kabul edildi

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme gelen konu, tesisisin mevcut haliyle verimli kullanılmadığı belirtilerek oy birliği ile Gemlik Belediyesi’ne iade edildi. Tesisin huzurevi olarak hizmet vermeye devam edeceği belirtildi.

Mecliste gerçekleşen oylamanın ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Mehmet Uğur Sertaslan, huzurevi konusunun uzun yıllardır Gemlik’in gündeminde olduğunu söyleyerek “çeşitli nedenlerle o alan Büyükşehir Belediyemize devredilmişti. Yeniden Gemlik Belediyesi’ne geçen alanda huzurevi tesis edeceğiz. Mevcut binaları büyütüp ihtiyaçları karşılayacak hale getirerek Gemlik’imiz ve Bursa’mıza yakışan bir huzurevi yapacağız. Bu konuda bizlere destek veren Bursa Büyükşehir Belediyemiz ile Plan ve Bütçe Komisyonu’muza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21