Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD pandemi
banner13

HALK EĞİTİMDEN “MUTENA ESERLER” SERGİSİ

Eğitimin beşikten mezara kadar hayat boyu devam ettiğini ifade eden Sabahattin Dülger, "Bizler her zaman vatandaşımızın yanındayız. Yeter ki öğrenmek ve üretmek isteyen vatandaşlarımız bize gelsin. Öğrenmenin yaşı yoktur. Bugün de burada gördük ki yaşı, mesleği ve konumu ne olursa olsun, isteyen herkesin halk eğitim merkezlerinden yararlanarak çok güzel eserler ortaya koyabiliyor. Bu tür kurslarla hem güzel vakit geçiriyorlar hem de birer sanat kazanıyorlar. Bugünde kursiyerlerimizin el emeği, göz nuru ile hazırladığı eserler sergileniyor. Vatandaşlarımızın da sergiyi ziyaret etmelerini ve bu eserleri görmelerini arzu ederim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kursiyerlerimizi ise başarılarından dolayı kutluyorum.” dedi.

 

Toplam 112 eserin bulunduğu sergide, 31 Yağlı Boya Resim, 31 Filografi ve 50 Amigurumi sanatından eser görücüye çıkarıldı. Sergide kurs boyunca aldıkları eğitim neticesinde hazırladıkları eserleri sunma imkânı bulan kursiyerler, gösterilen ilgiden memnun kaldı. 7 Nisan’a kadar açık kalacak sergi, vatandaşlar tarafından gezilebilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22