Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

HAMZALI MAHALLESİNE GİTMEK DAHA KOLAY

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Orhangazi Hamzalı Mahallesinde bulunan Alternatif yol çalışmaları hız kazandı. Alternatif yol çalışması sonrası Orhangazi-Hamzalı mahallesinde yaklaşık 3,5 km yol yakınlaşacak.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ile Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Hamzalı Mahallemize alternatif yol çalışmalarına başladık. Hamzalı yol çalışmalarımız bittikten sonra yaklaşık olarak 3,5km’lik bir mesafeyi kısalttırıyoruz. Hamzalı mahallemizin kullandığı mevcut yol elverişsiz ve uzun olmasından dolayı daha kısa ve konforlu alternatif yol yapıyoruz. Hamzalı mahallemize giden yol üzerinde başlatılan alternatif yol sayesinde vatandaşlarımız hem yoldan hemde zamandan kazanacaktır.

Her Mahalleye Eşit hizmet

Belediye Başkanı Bekir Aydın, Yeniköy mahallemizde alt yapı çalışmaları devam ederken, Gedelek, Üreğil ve Narlıca ’de halısaha çalışmalarımız devam ediyor. Hamzalı mahallemizde de alternatif yol çalışmalarımıza başlarken birçok mahallemizde de çalışmalarımız devam ediyor dedi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21