Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

HOMETEX FUARI’NA 'BUTTİM' DAMGASI

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM), ev tekstili sektörünün en büyük buluşması HOMETEX Ev Tekstili Fuarı’nda bir kez daha farkını gösterdi. BUTTİM Yönetimi ile birlikte stant açan 24 firma, fuarda yoğun ilgi gördü. Yönetim tarafından tahsis edilen 3 otobüs ile de BUTTİM’lilerin fuara katılımı sağlandı.

‘BURSA MARKASININ BAŞARISI GURURLANDIRDI’

BUTTİM, kurumsal üyesi olduğu Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (TETSİAD), Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) KFA Fuarcılık organizasyonunda İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlediği HOMETEX Ev Tekstili Fuarı’na damgasını vurdu. Pandemi arası sonrası gerçekleştirilen dünyanın en büyük ev tekstili buluşmasında yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydeden BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, “Gerçekten fiziki fuarları çok özlemiştik. BTSO iştiraklerinden KFA Fuarcılık’ın başarılı organizasyonu ile kurumsal üyesi olduğumuz TETSİAD’ın düzenlediği fuar, sektörde yeni iş birliklerinin önünü açarken ufuk açıcı etkinliklerle de başarılı oldu. Bir Bursa markası olarak uluslararası çapta böylesine büyük bir organizasyonu başarıyla gerçekleştiren KFA Fuarcılık, bizleri gururlandırdı. Biz de ev tekstili sektörünün kalbinin attığı uluslararası bir ticaret merkezi olarak fuarda adımızdan fazlasıyla söz ettirdik. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Bayram ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Avdagiç başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

24 FİRMA STANT AÇTI

Bursa’dan toplamda 237 firmanın stant açtığı HOMETEX Ev Tekstili Fuarı’nda BUTTİM Yönetim standının yanı sıra stant açarak ürünlerini görücüye çıkan 24 BUTTİM’li firma ise şu şekilde: Ahmet Sabuncular Tekstil,  A.S.T. Topdağı Tekstil, Baylanlar Tekstil, Beyce Tekstil, BYL Tekstil, Celal Ateş ve Oğulları Tekstil, Çelikalp Tekstil, Damasko Dokuma, Dikici Tekstil, Güngörler Tekstil, Harput Tekstil, İKZ Tekstil, Konyalılar Tekstil, NC Dış Ticaret, NTF Tekstil, Oğuzhan Ozan Tekstil, Öz Tutuş Tekstil, Rekor Dış Ticaret, Rüya Pike, Subu Gıda Tekstil, Sülekler Tekstil, Tamam Mensucat, Tüzemen Makine ve Yücel Mensucat.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21