Öne Çıkanlar NECMİ İNCE Engelsiz İnce Medya Yürüyüş KORONAVİRÜS
banner13

HÜRSPOR’DA İLHAMİ AKDAĞ GÜVEN TAZELEDİ

Orhangazi’nin en eski futbol kulüplerinden birisi olan Hürspor’da Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Geçen sezon birinci amatör kümede mücadele eden Hürspor Kongresine AK Parti İlçe Başkan Fahrettin Uludağ, CHP İlçe Başkanı Ender Teke, MHP İlçe Başkanı Çetin İnci, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Kaya, Bursasporlular Dernek Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Arif Aydın, ADD Orhangazi Şube Başkanı İsmail Saidoğlu, OGESED Başkanı İbrahim İnce, Orhangazi Gençlerbirliği Yönetim Kurulu, Orhangazispor Başkanı Fatih Dalgıç ve Hürspor camiasının ileri gelenleri ile taraftarlar katıldı. Divan başkanlığını İbrahim İnce’nin yaptığı kongrede faaliyet raporları ve hesap raporları okundu ve oy birliği ile kabul edildi. 42 bin TL tahmini bütçe oluşturulan Hürspor’un kongresinde daha sonra seçimler maddesine geçildi. Hürspor’un kongresinde mevcut başkan İlhami Akdağ yeniden Hürspor Kulübü başkanlığına seçildi. Kongre sonunda söz alan Başkan İlhami Akdağ, tüm camiaya teşekkür ederek yeni sezonda Hürspor’u daha iyi yerlere taşımak için uğraş vereceklerini belirterek; “Görevde bulunduğumuz dönem boyunca kulübümüze sadece bağışlardan 24 bin 850 lira gelir elde edilmiş olup bu gelir karşılığında eğitmen ücretleri, federasyon giderleri ve önümüze çıkan yok denilen borçlarla ilgili olarak 24 bin 761 lira giderimiz olmuştur. Spor kulübü olmanın bilinci ile yürüttüğümüz tüm çalışmalarda zaman zaman bizleri hüsrana uğratan olaylar çıksa da asla yılmadık ve pes etmedik. Mayıs 2019’da bizlere genel kurulda kulübü borçsuz devrettiğini söylenmesine rağmen karşımıza dağ gibi çıkan borç tablosu bizleri asla yıldırmadı.

Sizlerinde bilmesini isterim ki borç yok denmesine ve faaliyet raporları ile hesap cetvellerinde borç gösterilmemesine rağmen karşımıza çıkan borçları ödemeye çalışıyoruz.   Kongrede borçsuz devredilmesine karşın;

Orhangazi Belediyesinden tarafımızda bildirilen 17 Ağustos 2020 tarihi tibari ile borcumuz 22 bin 925 lira 64 kuruştur.  Yine göreve geldiğimizde 6 bin 500 TL Elektrik borcu ve 2 bin 500 TL su borcu ile karşılaştık. Üstelik borçsuz devredildi denmesine karşın. Bu durumu da siz değerli genel kurul üyelerinin taktirine sunuyorum. Bizler elimizden geldiğinin fazlasını ortaya koyarak Hürspor’umuz için yapılması gerekeni yaptığımıza inanıyoruz. Bu güne kadar destek veren ve yanımızda yer alan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Yapılan konuşmalar sonucu tek liste ile gidilen seçimlerde yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

ASİL ÜYELER

1-İlhami Akdağ

2-Gökhan Metin

3-Ekrem Savaş

4-Muharrem Değirmen

5-Aykut Kahveci

6-Mustafa Tanrıkulu

7- Oktay Serpen

8-Rıdvan Berberoğlu

9- Ayhan Nalbant

10-Kemal Ay

11-Hasan Bakır

12-Nalan Serpen

13-Emre Kurtuldu

14-Yıldırım Şirin

15-Hüseyin Pehlivan

DENETLEME KURULU ASİL

1-Gülbahar Kahveci

2-Çiğdem Berberoğlu

3-Zeynep Kurtuldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.