Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

İL EMNİYET MÜDÜRÜ AK, İSSİAD'I ZİYARET ETTİ

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (İSSİAD) ziyaret etti.


Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İSSİAD Başkanı Yakup Altınöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İSSİAD dernek merkezinde bir araya geldi.


İl Emniyet Müdürü Ak’ı İSSİAD’da ağırlamaktan memnuniyet ve mutluluk duyduklarını belirten İSSİAD Başkanı Altınöz, şehirde başarılı çalışmalara imza atan emniyet teşkilatı mensuplarını tebrik etti. Altınöz, “Emniyet teşkilatının özverili çalışmaları sayesinde şehrimizde güven içerisinde yaşıyoruz. Bu anlamda emeği bulunan herkesi, sizlerin nezdinde tebrik eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim; çok önemli bir vazifeyi yerine getiriyorsunuz. İSSİAD olarak bizler her zaman emniyet teşkilatımızla gurur duyduk ve duymaya devam ediyoruz, her zaman yanınızda, yakınınızda olmakla beraber, her türlü projede de destekçiniziz” dedi.


Yakup Altınöz ayrıca İSSİAD’ın kuruluş amacından, faaliyetlerinden ve İstanbul Caddesi’nin mevcut durumu ile gelecekteki pozisyonu hakkında da bilgiler verdi. Altınöz, caddenin birkaç yıla kalmaz değerine değer katacağını, izlenimlerinin bu yönde olduğunu dile getirdi.


Bursa’nın önemli ve değerli bir şehir olduğuna dikkat çeken İl Emniyet Müdürü Ak da emniyet teşkilatının şehirdeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ak, Altınöz ile ekibine çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.


Görüşmenin sonunda Yakup Altınöz, ziyaretin anısına Osman Ak’a çini tabak armağan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.