Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ incemedya Teknoloji
banner13

İLK KARİKATÜR SERGİSİNİ 8,5 YAŞINDA AÇTI

İlk sergisini ziyarete açan Türkiye’nin en genç karikatüristEnis Kıral, "İlk önce bir karikatür kitabı yazmayı hedefliyorum. Sonrasında 'Cartoon-o-Comics' adında bir stüdyo kurarak, animasyon alanında sinema filmleri çekmeyi hayal ediyorum." dedi.

Ankara'da yaşayan Pınar ve Halis Kıral çiftinin 8,5 yaşındaki oğlu Enis Kıral, 7 yaşında Amerika’da ikinci sınıfa giderken ünlü karikatür serilerini okuyarak çizim yapmaya başladı.

Resim, karakalem ve çizgi romana olan merakıyla önce ailesinin, ardından da çevresindekilerin dikkatini çeken Enis, Türkiye'nin en genç karikatüristlerinden biri olarak dikkati çekiyor.

Serginin açılışında AA muhabirine açıklamada bulunan Kıral, şu anda ilkokul 3. sınıfa gittiğini belirterek, karikatür çizerken çok eğlendiğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.