Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

İMİB, 2018-2019 doğal taş renk trendlerini açıkladı

Türk doğal taş sektörünün nabzını tutan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), ’2018-2019 Sonbahar-Kış’ doğal taş trendlerini açıkladı. Yaşam alanlarına yumuşak bir dokunuş yapan mermerin bu yıl açık gri, bej ve kahve tonlarıyla tasarımlara eşlik edeceğini söyleyen İMİB Başkanı Aydın Dinçer, sıra dışı detayları klasik dokunuşlarla birleştirmek isteyenlerin evindeki sınırları tüm normların ve geleneklerin ötesine çekmek isteyenlerin mermeri tercih ettiğini belirtti.

 

“Farklı renk seçimleriyle mermer tasarımcıların tercihi”

Mermerin lüks ve stil ile eş anlamlı olmasının yanı sıra zarif görüntüsüyle gelecek sezonda da klasik bir seçim haline geleceğinin altını çizen Dinçer, mermerin fonksiyonel ve stabil bir malzeme olmasından dolayı tercih edildiğini söyledi. Yüksek sıcaklığa ve mekanik hasara dayanıklılığının yanı sıra farklı renk seçimleriyle mermerin tasarımcıların tercihi olduğunu aktaran Dinçer, yeni sezonda mermerin açık gri, bej, beyaz ve kahve tonlarıyla yaşam alanlarını süsleyeceğini belirtti. Mermerin kesilme tekniklerindeki gelişmelerinden faydalanan mimarlar ve içmimarların farklı kombinasyonlar üreterek, desenleri birbirine entegre ettiğini söyleyenDinçer, “Mimarlar ve iç mimarlar tasarım aşamasında bildikleri mermerleri tercih etmeyi seviyorlar. Çünkü tasarım aşamasında tanıdığı mermeri kullanmak onları tasarım aşamasında rahat ettiriyor. İMİB olarak Natura dergisi ve Turkish Stones yayınları ile mermerin tanıtımını yapmakta epeyce yol kat ettiğimizi söyleyebilirim. Mermerin tanıtımı ile birlikte kullanım yerlerini anlatmak için Natura Dergisi her sayısında ülkemizdeki doğal taş rezervini, zenginliğini ve uygulama tekniklerindeki yenilikler ile mermerde oluşacak sayısız yenilikleri de anlatıyor. Bu kapsamda çok sayıda mermer çeşidine ve uygulama tekniğine yer verilen projeler yayınlanıyor. Böylece mimar ve iç mimarlar seçeneklerini de görmüş oluyor” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21