Öne Çıkanlar Akbaş psikoloji Atlet KKTC turizm
banner13

İMO BURSA ŞUBE’DEN BAŞKAN AKTAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ

İMO Bursa Şube 18. Dönem Yönetim Kurulu Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a nezaket ziyaretinde bulundu. Aktaş, Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Sekreteri Emrah Mutlu, Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Ertürk, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Şentürk Aydın ve Emrah Ünal’ı makamında ağırladı.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI KÜÇÜKKAYALAR: ORTAK AKILDA BULUŞMAMIZ GEREKLİ

Bursa’nın planlama olmadan büyüyen bir kent olduğunu ifade eden Küçükkayalar, Yönetim Kurulu olarak aklım ve bilimin rehberliğinde atılacak çalışmalara katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti. Kent sorunlarını takip ettiklerini kaydeden Küçükkayalar, “Çözüm için tüm paydaşların ortak akılda buluşması gerekli. Şubemiz kent yararına yapılacak her çalışmada teknik bilgi ve birikim desteği verebilecek noktadadır. Büyükşehir Belediyesi’nin kente fayda sağlayacak, planlamalara uygun projelerinde yer almak, görüşlerimizi aktarmak isteriz” diye konuştu.

BAŞKAN AKTAŞ: HATALAR KENTİN GELECEĞİNİ ETKİLEYECEK

Akademik Odalar ile birlikte çalışmaya özen gösterdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnşaat Mühendisleri Odası’nın katkılarının değerli olduğunu söyledi. 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı için çalışmaların tamamlama noktasında olduklarını ifade eden Aktaş, “Yapılan hatalar bugün değil gelecek 5 -10 yıl sonra şehir için sorun oluşturacak. Kentin geleceğine olumsuz etkilememek için dikkatli adımlar atma çabasındayız” dedi.

1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, Afet Yönetim Planı, afet sonrası hasar tespiti ve proje denetimi sürecinde ilçe belediyeleri ile ortak dil oluşturulması konusunda taleplerin de aktarıldığı görüşmede Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mimar Gülten Kapıcıoğlu ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Feridun Tarım ile de bilgi alışverişinde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.