banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

İNEGÖL’E SON TEKNOLOJİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, “Hastanemizde fizik tedavi ünitesine artan talebi karşılayabilmek, başvuran hastalarımızın tedavisini ertelemeden zamanında yapabilmek ve sağlıklarına bir an önce kavuşmalarını sağlayabilmek adına hizmet satın alma yoluyla gerçekleştirilen fizik tedavi ünitemiz hasta kabulüne başladı” dedi.

İnegöl’de fizik tedavi için verilen randevu sürelerinin düşürüldüğü bilgisini veren Dr. Akan, “Verilecek hizmet yatan ve ayaktan hizmet alan hastalar dahil olmak üzere tüm fizik tedavi hastalarını kapsayacaktır. Fizik tedavi hizmetinde kullanılan tüm cihazları son teknoloji ürünü olup hastanemiz bünyesinde hizmet verecektir” şeklinde konuştu.

Kalite Artacak

Bursa’da sağlıkta kalite standardını arttırmaya yönelik çeşitli çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Dr. Akan, “İlimizde önemli sağlık yatırımları gerçekleştirirken bir yandan da var olan kurumlarımızın vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeleri adına çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın oturdukları ilçelerde en iyi sağlık hizmetini almaları sağlamak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21