Öne Çıkanlar bursa NECMİ İNCE Belediye sağlık Yankı

İŞ DÜNYASININ VE CEMİYETİN YENİ EKOLÜ

Milyonerler Kulübü ve Avfest Yayın Grubu ile koordineli çalışan Kemal, bu ekol sayesinde markaların birbirini takip ve taklit eder nitelikteki tanıtım ve satış odaklı kampanyalarının hızla değişime uğrayacağını ve özellikle çekilen reklam filmlerin ya da sair tanıtım görsellerinin daha özgün bir hal alacağını belirtti.

Kemal konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Dünya her alanda reform süreci yaşıyor. Hızla gelişen teknolojiyi doğru algılamak ve günümüze entegre etmek şart. Sürrealist düşünce sistemine odaklı olan bu akım, tabiri caizse firmalarının reklam-tanıtım noktasında pişti olmasının da önüne geçiyor. Yanı sıra uçlarda planlanan görsel çekimler, tasarımlar ve uygulamalar sayesinde, söz konusu firmanın, ürünün ya da kişinin kamuoyu üzerindeki ilgi prensibine dayalı etkisi de yüzde 500 oranında artış gösteriyor. Ticari alanda veya bireysel çalışmalarda yüksek başarının sırrı, fark yaratarak şaşırtmaktan geçiyor. Biz de onu yapıyoruz.” dedi.

“Make a difference” ekolüne kapılan ünlüler arasında Christian Bale, Jennifer Lopez, Enrico Caruso’nun taht adayı Can Pulat, Karin Axelsson, Ryan Reynolds gibi ünlüler yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.