banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

İZNİK’TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Törene İznik Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Kılınç, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Çağlar Önderışık, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Öztaş, Belediye Meclis Üyeleri, Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Eroğlu ve yönetimi, Şehit Aileleri ve yakınları, Siyasi parti temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerinin yanı sıra İznikli vatandaşlar da katıldı.

İlçe Kaymakamı Recai Karal ve Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta'nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Kd. Astsubay İsmail Güven gerçekleştirdi. Komutan Güven konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemine dikkat çekti. 30 Ağustos Zafer Bayramı’na ait şiirleri İznik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından seslendirildi. Atatürk Düşünce Derneği İznik Şubesinin düzenlediği “Zafer Yolu Sergisi” gezildi.

Buradaki programın ardından protokol üyeleri kortej eşliğinde Kaymakamlık binasına kadar yürüyerek halkın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladılar. Kaymakamlık binasında tebriklerin kabulünden sonra Nilüfer Hatun Çini Çarşısında İznik Mesleki ve Teknik Anadolu öğrencileri tarafından 30 Ağustos resepsiyonu gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21