banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Kadınların katılmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz


İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Hüsniye Pıtırlı, Mosbo Kafe’de düzenlenen etkinlikte, Güneşin Kadınları olarak nitelenen İYİ Partili dava arkadaşları adına bir açıklama yaptı.
Kadınların aktif olmadığı hiç bir hareketin başarılı olamayacağını belirten Hüsniye Pıtırlı, ülke yönetimine yakın bir gelecekte mutlaka kadın eli değeceğine işaret etti. Pıtırlı’nın açıklaması aynen şöyle:

“Partimizin  fedakar kadınları, değerli dava arkadaşlarım;
İYİ  Parti Bursa İl  Kadın Politikalarının düzenlemiş olduğu kahvaltılı istişare programımıza
Hepiniz hoşgeldiniz.
Bugün burada bitirdiğimiz yılda yaptıklarımızı değerlendirmek, gelecek yıl yapacaklarımızı hep birlikte planlamak ve en önemlisi birlik ve beraberliğimizin tesisi amacıyla, tüm ilçe kadın Politikalarımızın katılımıyla  toplanmış bulunuyoruz.
Ayrıca, türlü fedakarlıkarla yakın zamanda  hayata geçirdiğimiz Güneşin Kadınları Bursa Kooperatifi’nin Bursa'mıza ve partimize olan katkılarını değerlendirerek, sizlerin de görüş ve önerileri ile kooperatifimizi daha ileriye taşımak amacıyla buradayız.
Yeni açmış olduğu bu güzel mekanda, bize bu imkanı veren, geçmiş dönem milletvekili adayımız, Kalkınma politikaları genel merkez sorumlumuz  Özgür Şimşek hanıma ayrıca teşekkürü bir borç  biliyorum.
Değerli arkadaşlar;
Genel başkanımız Sayın Meral Akşener'in de  her fırsatta söylediği gibi, İYİ Parti bir kadın hareketidir, aynı zamanda gençlik hareketidir ama en önemlisi bir kucaklaşma hareketidir.  
Ülkemizin kucaklaşmaya en çok  ihtiyacı olduğu bir dönemde, İYİ  Parti güneşi doğdu. Kurulalı henüz dört sene gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen partimiz,   Türkiye siyasetinde  milyonların umudu olmayı başarmış bir hareket haline geldi.  Çünkü İYİ Parti'yi, son bir umutla; memleketten ümidini kesmiş, hayalleri çalınan gençler kurdu.
İYİ Parti'yi hayatın her alanında horlanan, şiddet gören, öldürülen kadınlar kurdu.
Ne acıdır ki,  özellikle son yıllarda vatandaşın  dertlerine kulak tıkayan, basiretsiz hükümet politikaları ve bunların beraberinde getirdiği derin ekonomik sorunlar nedeniyle,en çokta biz kadınlar türlü sıkıntı ve  zorluklarla mücadele etmekteyiz.
Bu kötü gidişata ancak, biz kadınların çalışması ve azmiyle
dur diyebiliriz. Unutmayalım ki, kadınların katılmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz.
Bu bağlamda İyi Parti kadınları olarak, birlikteliğimiz ve beraberliğimiz  büyük önem taşımaktadır.
Kıymetli arkadaşlar;
Bildiğiniz üzere, olağan seçimlere daha vakit var, fakat  kulislerde sıkça dile getirilen  erken  seçim ihtimali her an kapımızda olabilir.
Çocuklarımızın geleceği için, adil ve hakça yönetilecek bir Türkiye için, güzel Bursa'mızın daha yaşanılabilir bir il olması için bugüne kadar verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Erken ya da vaktinde olacak seçimler için  şimdiden hazır olmalıyız.  
Bugüne kadar olduğu gibi,  bundan sonrada, tüm ilçelerimizle kenetlenerek, hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan büyük bir azim ve inançla yürüttüğümüz çalışmalarımıza devam etmeliyiz,  hatta daha da hız vermeliyiz. Kahvaltılı istişare toplantımızın amaçlarından biri olan,  gelecek yıl yürüteceğimiz çalışmaları planlarken, sizin de değerli öneri ve fikirlerinizi toplantımız sırasında paylaşmanız, gücümüze güç katacaktır.
Bursa İYİ olsun Türkiye İYİ olsun diye çıktığımız bu yolda, Allah hepimizin yar ve  yardımcısı olsun...
Sevgili arkadaşlar,
katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21