Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

LALAŞAHİN’DE RAMAZAN BEREKETİ

11 ayın sultanı Ramazan ayının tüm bereketiyle süren iftarlar programlarının ikincisi, Lalaşahin Mahallesi’nde yapıldı. İftar yemeğine; Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma
Kocaman, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesi mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, tüm masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. İftar programında bir konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Mehmet Kanar; “ Birlik ve beraberliğimizi perçinleyen Ramazan-ı Şerif’i Mustafakemalpaşa’da dolu dolu yaşıyoruz. Toplumun tüm kesimlerinin bir araya geldiği bu özel ayda Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak mahallelerimizde kardeşlik sofraları kurarak, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Hep birlikte bir sofra etrafında oruç açtığımız bu güzel günlerin değerini hep birlikte bilmeliyiz. Bir ve beraber oldukça bizi kimse yıkamaz. Sizlerin duasını alarak şehrimize en güzel hizmetleri yapacağız ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21