Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

LİNENS'İN "RAFLAR BOŞALIYOR" KAMPANYASI BAŞLADI...

“Raflar Boşalıyor” kampanyası ile Linens, seçili ürün gruplarında yüzde 30’dan yüzde 70’e varan oranlarda indirim sunuyor.

Ev modasında daima farklılık yaratan Linens’in beklenen “Raflar Boşalıyor” kampanyası başladı. Linens markalı nevresim takımlarından banyo koleksiyonuna, mutfak grubundan dekoratif aksesuarlara kadar seçili ürünlerde geçerli indirim kampanyasıyla evini yenilemek isteyenlere indirimli olarak pek çok seçenek sunuluyor.

Linens’in 28 Şubat’a kadar sürecek olan “Raflar Boşalıyor” kampanyasından yararlanmak için Linens mağazalarını ve www.linens.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

www.linens.com.tr

facebook.com/Linens
instagram/linensturkiye

linensblog.com

Linens Hakkında
Zorlu Tekstil Grubu bünyesinde 2000 yılında kurulan Linens, Türkiye'den yurtdışına açılan ilk ev tekstili zinciri olma özelliğini taşıyor. Linens, sunduğu zengin ürün çeşitliliği, ürün ve hizmet kalitesi ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Ev tekstili sektörünün gelenekselleşmiş pazarlama kalıplarını kırarak, "uzmanlaşma" ve "farklılaşma" üzerine inşa ettiği "A'dan Z'ye Hizmet" anlayışı ile sektörde fark yaratan Linens, alışverişi bir keyfe dönüştürmeyi ve müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyor.

Basın Bilgi İçin: 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.