Öne Çıkanlar corona İhsaniye BTSO Revizyon Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

Mart Ayında Bursalıların Deniz Keyfi
Hafta sonu sıcak ve güneşli havayı gören Bursalılar Mudanya sahillerine akın ettti. Aileler piknik yaparken, çocuklar ise denize girdi.

Soğuk ve kar yağışlı geçen kış ayından sıkılan Bursalılar, hafta sonu güneşli ve sıcak havayı görünce kendilerini Mudanya sahillerine attı. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde olduğu hafta sonunda bazı vatandaşların suyun soğukluğuna aldırmayıp denize girdiği görüldü. Güneşli ve sıcak hava sebebiyle Mudanya dolup taştı. Gençler denize girerken, aileleri ise sahilde piknik yaptı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21