Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

Mezarlıklara çeki düzen

Altyapı, ulaşım, çevre, tarihi miras, spor tesisleri gibi yatırımlarla geleceğin Bursa’sını inşa etmek için yoğun bir mesai harcayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan en acı günlerinde de vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Mezarlıklar Şube Müdürlüğü bünyesinde verilen hizmetlerle zor günlerinde vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki 1300 mezarlığın bakım, onarım ve temizliğini de düzenli olarak yapıyor. Bu çalışmalar kapsamında Yenişehir İlçesi’nin kırsal mahallelerinden Kavaklı, Selimiye, Kıblepınar, Yeniköy, Demirbağ, Cihadiye, Osmaniye, Sümbüllük ve Gökçesu mezarlıklarında mezarlık duvarı ve tel çit uygulamaları tamamlandı. Barcın, Karacaali ve Paşayayla mezarlıklarıyla ilgili imalatlar da bu yılın programına alındı.

Belediyecilik hizmetlerinin doğumdan ölüme kadar hayatın her alanını kapsadığını dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Sadece kent merkezi değil tüm ilçelerimizde yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları hayata geçiriyoruz. Ancak her ilçemizin kendilerine göre bazı öncelikleri oluyor. Bazen çok küçük gibi görülen bir iş o bölge insanımız için çok büyük önem taşıyor. Bu manada özellikle kırsal mahallelerimizden de mezarlık duvarlarıyla ilgili yoğun talepler geliyor. Bir program dahilinde Yenişehir başta olmak üzere tüm mezarlıklarımızda gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Mezarlıklara çeki Düzen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21