Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Moda Kayıkhane "Özel Anlara" Tanıklık Etti

Barlas Tan Özemek bu sonbaharda yayınlanacak yeni albümünün lansman konserini, “Burada Müzik Var” etkinliği kapsamında Moda Kayıkhane’de verdi.

Sinema oyuncusu Berrak Tüzünagaç ile söz yazarı ve şarkıcı Ceylan Ertem’in de izlediği Barlas Tan Özemek, bu konserde yeni albümünde yer alan şarkılarını ilk kez dinleyicisiyle buluştururken, sahnede, kendisine Bartu Küçükçağlayan, Gaye Su Akyol ve Özge Fışkıneşlik etti.

Barlas Tan, aralarındaki özel hikayesine ithafen Gaye Su Akyol ile Zeki Müren’in Bir Demet Yasemen”, Bartu Küçükçağlayan ile Timur Selçuk’un “Pireli Şarkı”sını seslendirdi.

20 yıllık aşk kendini boğazın serin sularına bıraktı

Etkinliklerin dördüncü gününde bir başka konserde ise müzik tutkunları Gürol Ağırbaş ile buluştu. ’95 yılında yayınlanan ilk albümü ‘’Bas Şarkıları’’ ile ’98 yılında yayınlanan ikinci albümü ‘’Bas Şarkıları 2” den tam 20 yıl sonra, “Bas Şarkıları 3” albümü yayınlanan Gürol Ağırbaş, sahnede Birsen Tezer, Hüsnü Arkan, Gaye Biçer ve Güvenç Dağüstün ile en güzel şarkılarını seslendirdi. Tezer ve Dağüstün’ün birlikte söylediği Ahmet Kaya şarkısı “Mahur Beste” dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Moda Kayıkhane “Kesmeşeker” tadında

Gecenin son konserinde Kesmeşeker, Cenk Taner 'Kaptan'lığında “Kadıköy” dinleyicisiyle buluştu. Kaptan'a gitarda Cihan Tanrıverdi, bas gitarda Demirhan Baylan, vurmalı çalgılarda ise Gökhan Özcan eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.