banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

NEW HOLLAND, İŞ MAKİNELERİYLE DE ÇİFTÇİLERİN GÖZDESİ

Üstün özellikli traktörleriyle Türkiye pazarının lider markası olan New Holland, BurTarım 2018’de sergilediği ve kullanıcısına daha çok verim ile konfor sunan üstün özellikli iş makineleriyle, bu alanda da iddialı ürünleri olduğunu ziyaretçilere gösterdi.

New Holland tanıtım alanında ziyaretçilerini LM Serisi Tarımsal Teleskopik Yükleyiciler, B Serisi Kazıcı-Yükleyiciler ve 200 Serisi Nokta Dönüşlü Yükleyiciler ve müşterilerin farklı uygulamalarına elverişli ataşman çeşitleri ile karşıladı.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rehda Cem Akyüz, iş makinelerinin çeşitli ürünlerinin artık tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren üreticiler tarafından saha çalışmalarında çok etkin bir şekilde kullanıldığına dikkat çekerek şu bilgileri verdi: “Bundan birkaç yıl öncesine kadar iş makineleri dendiğinde akla sadece inşaat ve madencilik gibi sektörler geliyordu. Oysa iş makineleri yelpazesinde yer alan bazı ürünlerin tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticiler arasındaki kullanımı giderek yaygınlaşıyor ve artıyor. Biz de bu alandaki ihtiyaç ve beklentileri New Holland markalı ve tarıma uygun geniş bir ürün yelpazesiyle karşılıyoruz. Türkiye çapında 40’ı aşkın satış ve 100’den fazla satış sonrası noktamızla ise müşterilerimize iş makinelerindeki en yaygın bayi ağı ile hizmet veriyoruz.

BurTarım 2018’de de çiftçilerimizi sahadaki çalışmalarında kendilerine büyük kolaylık ve verim artışı sağlayan tarımsal teleskopik yükleyici, kazıcı yükleyici ve nokta dönüşlü yükleyicilerimiz ile karşılıyoruz. Tanıtım alanımıza gelen çitçilerimiz bu makinelerinin sahada kendilerine sağladığı güç, performans ve verimlilik artışına ilişkin bilgileri öğrendikçe, bu makinelerin öneminin daha iyi kavrıyorlar. Bu bakımdan BurTarım gibi önemli bir tarım fuarında tarımsal faaliyetlere uygun iş makinelerimizle bulunmak bizler için de çok önemli.”

Editöre Not / Fuarda Sergilenen Ürünler

LM Serisi Tarımsal Teleskopik Yükleyiciler: Onunla Birlikte Her İş Yükselecek!

New Holland’ın tarım sektöründeki başarısına yakışır ölçüde geliştirilen LM Serisi Tarımsal Teleskopik Yükleyiciler tarım sektöründeki yükselişini sürdürüyor. 6, 7 ve 9 metrelik kaldırma yüksekliğine sahip modelleri ile balya taşımacılığı, ormancılık işleri, çırçır/pamuk işletmeleri ve daha birçok faaliyet alanında kendine her geçen gün daha fazla yer buluyor.

110 hp nominal güce sahip LM Serisi Tarımsal Teleskopik Yükleyiciler gerektiğinde kısa süreliğine 121 hp’lik maksimum güç sunabiliyor. Turbo-intercooler hava emiş sistemi ve common rail yakıt enjeksiyon sistemi sayesinde bu yüksek performans mükemmel bir yakıt tasarrufu ile sağlanabiliyor. Powershift şanzımanı ile saatte 38 km hıza ulaşabilen LM serisinde vites düşürme ve artırma işlevleri hidrolik kumanda kolu üzerinden gerçekleştiriliyor.

Standart olarak sunulan ters fan sistemi ile her türlü tozlu ve kirli çalışma ortamında radyatörler her zaman temiz kalıyor. Ters fan sistemi devreye alındığında belirli süre aralığında devreye girip radyatörlerde biriken pisliği uzaklaştırarak radyatörlerin tıkanmasına ve bu nedenle makinenin hararete düşmesine asla izin vermiyor.

Kabin içerisinden kontrol edilen hidrolik ataşman değiştirme sistemi ile farklı ataşmanlar arasında hızlı bir geçiş sağlanabiliyor. Standart olarak sunulan 4 adet yardımcı hidrolik çıkış çok fonksiyonlu karmaşık ataşmanların dahi kullanımına imkân veriyor.

B Serisi Kazıcı-Yükleyiciler: Daha Fazla Güç, Daha Az Yakıt Tüketimi

B110B ve B115B olarak iki ayrı model ile Türkiye pazarında yer alan New Holland kazıcı yükleyiciler performans söz konusu olduğunda 110 hp motor gücü ve 520 Nm motor torku ile daha en başından bir adım önde. Turbo-intercooler emiş sistemi ve common rail yakıt enjeksiyon sistemine sahip son teknoloji motoru sayesinde yüksek performans sanıldığının aksine düşük yakıt tüketimi ile sağlanıyor.

Tüm modellerde standart olarak sunulan pistonlu tip hidrolik pompa sayesinde sadece ihtiyaç kadar yağ sisteme gönderiliyor. Makinenin yol üzerinde yürüyüşü gibi hidrolik yağa ihtiyaç olmayan durumlarda hidrolik pompa kendini minimum çalışma moduna alıyor ve sisteme gönderilen yağ miktarı dakikada 7 litreye kadar düşüyor. Maksimum yağa ihtiyaç duyulan tam gazda çalışma sırasında ise pompa sisteme dakikada 165 litre yağ pompalıyor. Pistonlu pompanın sadece ihtiyaç doğrultusunda çalışması ile yakıt tüketim değerleri de dişli pompaya kıyasla %10 gibi bir oranda azalıyor.

Joystikli modellerde (command control) arka kazıcı kontrol kollarının 4 yönlü ayarlanabilmesi ile operatör gün boyu süren kazı çalışmalarında dahi rahat bir kullanım sağlıyor. Ayrıca kabin içerisindeki buton ile arm ve bom kontrolleri sağ-sol joystikler arasında yer değiştirebiliyor. Bu sayede operatör alıştığı kullanım tarzına tek bi makine üzerinde sahip oluyor.

200 Serisi Nokta Dönüşlü Yükleyiciler: Boyundan Büyük İşler İçin Hazır

New Holland Nokta Dönüşlü Yükleyicilerdeki 55 yıllık tecrübesi ile Bursa Tarım Fuarındaki yerini aldı. Küçük, orta ve büyük segmentteki L215, L218, L225 ve L230 modelleri ile tarımdan inşaata, hayvancılıktan liman işletmeciliğine kadar bir çok faaliyet alanında kendine yer buluyor.

200 Serisi Nokta Dönüşlü Yükleyiciler 4 silindirli turboşarjlı motorları ile 60, 82 ve 90 hp’lik 3 ayrı motor seçeneğine sahip. Motorun makine ile aynı eksende yerleşimi sayesinde hidrolik pompa grubu motora doğrudan bağlanabiliyor. Bu sayede kayış kullanılmadığı için hem güç kaybı yaşanmıyor hem de kayış kopması gibi problemler ile karşılaşılmıyor.

Farklı ve geniş ataşman seçeneği ile her sektörde kendine yer bulan 200 Serisi Nokta dönüşlü Mini Yükleyiciler standart olarak sahip olduğu sızıntı hattı sayesinde ataşmanlar üzerinde bulunan hidrolik motorları da yüksek sıcaklıktan koruyarak ataşmanlar için uzun bir çalışma ömrü sağlıyor. Basınç altında bağlantı sistemi (CUP) sayesinde ise ataşman hidrolik hortumları makine üzerine hızlı bir şekilde takılıp sökülebiliyor.

L215, L218 ve L225 modellerinden sonra Türkiye pazarına sunulan L230 bulunduğu sınıfta üstün özelliklere sahip bir makine. Standart olarak sunulan kapalı kabin, ısıtma ve klima ile operatöre güvenli ve konforlu bir çalışma ortamı sunuluyor. Bununla birlikte sarsıntısız yürüyüş sistemi ile yürüyüş esnasında malzeme kaybı azalırken operatör konforu artıyor. Otomatik seviyeleme sistemine de standart olarak sahip olan L230 özellikle palet taşımalarında adeta bir forklift kadar iyi bir performans ortaya çıkarıyor.

C Serisi Mini Ekskavatörler: Kompakt Tasarım, Üstün Performans!

New Holland C Serisi mini ekskavatörler 1,7 ila 6 ton aralığında değişen ürün gamı; tenteli, kabinli modelleri ve konvansiyonel, kısa veya sıfır kuyruk yapısına sahip özel versiyonları ile peyzaj, tarım, inşaat, kentsel çalışmalar, bağ-bahçe çalışmaları, drenaj çalışmaları gibi birçok farklı çalışma alanında tercih sebebi. Kompakt tasarımları sayesinde erişimi zor olan çalışma ortamlarında da tam bir kurtarıcı konumunda olan C serisi mini ekskavatörler, bu kompakt yapılarına rağmen sergiledikleri üstün performans ile gün boyu uzun ve süreli çalışmalarda mükemmel üretkenlik sağlıyor.

Kabin direklerinin ince ama güçlü tasarımı operatöre tam saha görüş alanı ve iş güvenliğini bir arada sunuyor. Üzüm bağı, fidanlık veya meyve bahçeleri gibi değerli ürünlerin olduğu sınırlı hareket alanına sahip çalışma ortamlarında C Serisi mini ekskavatörler çok hassas ve kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

C serisinde tüm modeller kontrol panelinin iyi konumlandırılmış pozisyonu ile üstün ergonomi özelliklerine sahip. Şık ve kullanışlı tasarıma sahip joystiklerin ergonomik bilek destekleri ile tamamlandığı C serisi mini ekskavatörler, operatörün gün boyu rahat bir şekilde çalışabilmesi için geliştirildi ve bu konfor alanı, operatörün verimliliğine doğrudan etki ediyor.

Hassas makine kontrolünü sağlamak adına, tüm anahtar noktalarda silindir yastıklamaları bulunuyor. Bu sayede makine hareketine bağlı olarak meydana gelen titreşim ve şok darbeleri operatöre iletilmiyor. Bu özelliğin yanında hidrolik sistemde yer alan akümülatör hidrolik titreşimlerin azalmasına yardımcı olarak kullanım hassasiyetini daha da artırıyor ve alçak ağırlık merkezi çekiş kuvvetini daha da iyileştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21