Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

NİLÜFER'E KARDEŞ KENT ZİYARETİ

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, kardeş kenti olan Konya’nın Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’yı makamında ağırladı. Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları da yer aldı. Başkan Erdem, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’ya  “Tarım Yılı” ilan edilen 2020 yılında bu amaçla yapılan çalışmalarla, “Gıda Yılı” ilan edilen 2021 yılında yapılacak çalışmalar ve “Nilüfer Bostan” satış noktası hakkında bilgiler verdi. Başkan Turgay Erdem, ilaçsız tarımla elde edilmiş sağlıklı gıda konusunda karşılıklı iş birliği yapabileceklerini de ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Turgay Erdem, iki kent arasındaki kardeş kent ilişkilerinin, yapılan paylaşım ve desteklerle daha da güçlendiğini söyledi.
Yaptıkları çalışmaları Başkan Turgay Erdem ile paylaşan Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa da, iş birliğine hazır olduklarını belirtti. Akbuğa, Başkan Turgay Erdem’den araç desteği talebinde de bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21