banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

NİLÜFER GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ

Nilüfer Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde seri galibiyetlerini sürdürüyor. Ligin 20. hafta maçında Üçevler Spor Tesisleri’nde Göztepe’yi konuk eden Nilüfer Belediyespor, maçın başından itibaren üstün bir oyun sergiledi. Rakip kaleye yaptığı atakları gole çeviren yeşil mavi beyazlı ekip, etkili savunmayla rakibine geçit vermeyince ilk yarıyı 21-12 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da hâkimiyeti elden bırakmayan Nilüfer Belediyespor, oyunu istediği gibi yönlendirdi. Kale önünde ve kanatlarda Ahmet Aydın, Ömür Pehlivan ve Ramazan Mutlu ile etkili olan Nilüfer Belediyespor, rakibini 38-27 mağlup etti. 

Nilüfer Belediyespor’da Ahmet Aydın attığı 11 golle maçın en skoreri olurken, Ömür Pehlivan 7, Ramazan Mutlu 5, Atila Zaman ve Şuca Pınar 3’er, Burak Can Özdaş 1, Can Ertuğ, Efe Erdem Yazıcı, Enes Gümüşok, Emre Gümüştaş da 2’şer golle takımına destek verdi. Nilüfer Belediyespor, bu sonuçla galibiyet serisini 3 maça çıkardı. 9 Mayıs’ta Beşiktaş deplasmanında galibiyet arayacak olan Nilüfer Belediyespor, 16 Mayıs’taki ligin son maçında güçlü rakibi Spor Toto Spor Kulübü’nü evinde ağırlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21