banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

O KİTABIN YAZARI "ÇOCUKLAR DUYMASIN" DA

Çocuklar Duymasın dizisinin senarist ve yapımcısı Birol Güven’in 360’ta sunduğu “Gelecek Geliyor” programına katılan ve çıkardığı kitap ile ünlü yapımcıyı bir hayli şaşırtan Ümit Ünker, programın ardından Güven’den rol teklifi aldı.

ÇILGIN YAZAR “GİRİŞİMCİ ÜMİT” OLDU!

Güven’in “Çılgın Yazar” olarak tanımladığı Ünker “Girişimci Ümit” karakteri ile Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosuna katıldı.

Havuç (Baran Erdoğan) ve Meto(Caner Karaüç)’nun en yakın arkadaşı olan Ümit, teknoloji odaklı yeni iş girişimleri ile diziye farklı bir soluk getirdi.

BAMBAŞKA BİR DÜNYA İLE BULUŞTUM!

Birol Güven ile tanıştıktan sonra yaşadıklarının kendisine hayal gibi geldiğini belirten Ünker “Uzun yıllar bir çok şirkette yöneticilik yaptım.Son beş yıldır da yüzlerce kurum ve markaya eğitimler veriyorum. Kendimi bildim bileli kurumsal hayattayım. Çocuklar Duymasın dizisiyle bambaşka bir dünya ile buluştum. Dizide rol almak hayatımda bambaşka bir renk ve heyecan oldu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21