Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

Orhangazi ile Gemlik arasında dolmuş belirsizliği büyüyor

Orhangazi'den Gemlik'e dolmuş ile gitmek isteyen vatandaşların Orhangazi araçlarının Gemlik'te durakları olmadığı için ana yol kenarı terminal önünde bırakılmalarına olan tepkileri gün geçtikçe artıyor. Orhangazili yolcular ana yol kenarında bırakıldıkları için ise Yalova'dan gelen Gemlik araçlarını daha çok tercih ediyor. Ancak bu durum Orhangazili dolmuşçular tarafından tepki ile karşılanıyor. 

Vatandaşlar Orhangazi dolmuşlarına Gemlik merkezine girmedikleri için tepki gösterirken, dolmuşçular ise Orhangazi'den yolcularını alan Gemlik araçlarına tepkili.

Hem vatandaş  hem de dolmuşçular tarafından gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan  Orhangazi Şoförler odası Başkanı Kamil Sevinç, "Orhangazi terminalinden Gemlik'e gitmek isteyen vatandaşlarımızın terminal önünde bırakılmasına tepki göstermesi gayet normal. Gemlik'te bazı dolmuş firmalar bizim Gemlik'ten yolcu almamıza razı gelmiyor. Orhangazi terminal den Bursa'ya kalkan araçlarımızın yol güzergâhları ve yolcu alıp yolcu indirme durakları belli.  Bu güzergâhlarda bulunan duraklarda yolcu alıp yolcu indirmemizde bir sıkıntı olmuyor. Lakin Gemlik bize durak tahsis etmediği için şehir merkezine giremediğimiz için yolcu alamayıp araçta bulunan yolcularımızı Gemlik Terminal ana yol üzerinde bırakmak zorunda kalıyoruz.  Gemlik dolmuşları Yalova'dan geldiği araçlarıyla Orhangazi'de 8 noktadan trafik kurallarına uymayacak şekilde yolcu alıyor. Bununla ilgili çok çalışma sarf ettik, etmeye de devam ediyoruz. yetkililerin bu konu üzerinde bize yardımcı olmasını bekliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.