Öne Çıkanlar RUMELİSİAD İhsaniye corona Revizyon Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

OSMANGAZİ’YE HUZUR GETİRECEĞİZ

Hürriyet Mahallesi sakinleriyle buluşan Aydın, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinleyerek bu konularla ilgili projelerini anlattı. Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Aydın, mevcut yönetimin 10 yıldır görev başında olup billboardlara ‘Osmangazi şehircilikle, sporla, eğitimle, kültürle kazanacak’ yazmalarını eleştirdi.

Bunları yapmayıp, 10 yılın sonunda yapacağız demeyi vatandaşın iradesine saygısızlık olarak yorumlayan Aydın, “10 yıldır görev başındasınız niye kazandırmadınız? Vizyonları yok. Biz seçim kampanyamız boyunca vizyonumuzu yansıttık.  Rakibimiz Barcelona, Milano, Köln dedik. Çok olumlu tepkilerle karşılanıyoruz gittiğimiz yerlerde. Çünkü artık Osmangazili vatandaşlarımız yüksek standartlarda yaşamak istiyor. Vatandaşımız huzur istiyor, sokaklarda korkmadan yürüyebilmek, Osmangazi’nin tarihinden, kültüründen faydalanmak istiyor. Osmangazi’yi turistlerin akın akın geleceği bir ilçe yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Değerleri ortaya çıkararak yaşanabilir bir Osmangazi inşa edeceklerini söyleyen Aydın şunları söyledi:

“Osmangazi’nin bir fotoğrafını çekeceğiz. Mesela burada 30-40 yıl boyunca kaç kişinin yaşayabileceğini tespit edeceğiz. Bu 800 bin kişi ise 800 bin 1 kişi olmayacak şekilde plan yapacağız. Bu plandan sonra tarihi, turistik yerleri yani şehrin merkezini yayalaştırıp, o değerleri butik oteller, restaurantlarla,  kafeteryalarla ortaya çıkaracağız. Otopark sorununu çözüp eski yapıların yanında yeni yapılmış kötü yapıları o bölgeden ayıklayıp gerçek değerleri ortaya çıkaracağız. Bunların yanında demiryolu altı dediğimiz yerde dönüşümlerin nasıl olacağını planlayıp bir master plan yapıp çalışmalara başlayacağız. Bir kere daha söylüyorum Osmangazi’ye huzuru getireceğiz.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22