Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Saadet Partisi'nden Fetih Müzesi'ne Ziyaret

Osmanlı’nın beylikten cihan devletine yolculuğunun temel taşlarından olan Bursa’nın fethininin 3 boyutlu anlatıldığı Panorama 1326 Fetih Müzesi’nde açılış öncesinde tanıtım ziyaretleri sürüyor. Bursa’daki çeşitli sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcilerinin ziyaret ettiği Fetih Müzesi’ni Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatı da gezdi. Ekolojik mimarlık anlayışı ve enerji verimliliği ile yeşil bina özelliğine sahip olan müzede ilk olarak Osmanlı Devleti’nin kuruluş öncesi ile sonrası önemli olaylarının resmedildiği 16 büyük tabloyu inceleyen partililer, daha sonra 3 boyutlu panoramik resmin yer aldığı kubbeye çıktı. 6 Nisan 1326 gününün anlatıldığı resmi hayranlıkla izleyen ziyaretçiler, Bursa’nın fethini adeta yeniden yaşamış gibi hissettiklerini belirtti. 
Bursa’nın tarihi ve kültürel anlamda büyük bir eser kazandığını kaydeden Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Bulut, emeklerinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve ekibine teşekkür etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.