Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

Seramiksan'dan Yenilikler

Seramiksan’ın ilk defa Cersaie’de ziyaretçilerinin beğenisine sunduğu yeni serileri arasında yer alan History Koleksiyonu, Sicilya Serisi ve North Serisi, tarihi ve rustik dokuyu yaşam alanlarında hissetmek isteyenlerin tercihi oluyor. Seramiksan’ın zarif detayları bünyesinde barındıran koleksiyonlar, hem yerde hem de duvarda kullanılabilme özelliği ve zengin desen seçenekleriyle bambaşka atmosferler yaratma imkanı sunuyor.

Geçmişin izinde tarihi bir yolculuğa çıkmak isteyenler için History Koleksiyonu

Geleneksel çini motiflerinden ilham alarak tasarlanan ve tarihi dokuyu yaşam alanlarına yansıtan History Koleksiyonu, birbirinden farklı zengin desenleri ile mekanlara İspanyol esintileri taşıyor. Koleksiyon, klasik desenlerini tek başına kullanabilmenin yanı sıra farklı desen seçenekleri ile kombin edilebilmesiyle de özgün mekanlar yaratmada hayal gücünün sınırlarını zorluyor. Kastilya, İris, Navarra, Galiçya, Endülüs olarak 5 farklı desen seçeneği ve birlikte uyumlu köşe ve kenar bordürleri ile History Koleksiyonu, sizi geçmişe doğru tarihsel bir yolculuğa çıkarıyor.

Beyaz rengin ferahlığı ahşabın sıcaklığıyla buluşuyor: North Serisi

Kuzey’e Yolculuk… “Beyaz Geceleri” ile ünlü Kuzey ülkelerinden ilham alınarak tasarlanan North Serisi, rustik dekorasyon tarzını, eskitme beyaz ahşap görünümü ile tamamlıyor. Yüzeyindeki soğuk renk tonunu yumuşak geçişler ile harmanlayan seri, mekanları zamanın ötesinde bir görünümle buluşturuyor.

Mekanlara Akdeniz Esintisi: Sicilya Serisi

İsmini mavinin her tonuyla kendine davet eden denizi, üzerinde yaşamış medeniyetlerden kalan binlerce yıllık tarihi eserleri ile Akdeniz’in en büyük adasından alan Sicilya Serisi, Akdeniz romantizmini hayatınıza katıyor. Geçmiş yıllarda yaşıyormuş hissi veren eskitme görünümüyle Sicilya’nın zengin tarihi dokusunu yansıtan seri, dokunma hissi yaratan yumuşak rölyefli dokusuyla dikkat çekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.