Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

ŞİMDİ YILDIRIM DURUŞU VAR

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “ARTIK POLİTİK DURUŞLARIMIZI DONDURDUK. ŞİMDİ YILDIRIM DURUŞU VAR. HEP BİRLİKTE YILDIRIM’A HİZMET ETMENİN YARIŞI İÇERİSİNDE OLACAĞIZ.”

-BAŞKAN YILMAZ: “YILDIRIM’IN KAZANMASI İÇİN, İLÇEMİZİ NASIL KALKINDIRACAĞIMIZIN, NASIL ŞAHLANDIRACAĞIMIZIN HESABINI BİRLİKTE YAPACAĞIZ.”

-CHP YILDIRIM İLÇE BAŞKANI NİHAT YEŞİLTAŞ: “BAŞKANIMIZIN YILDIRIM’A VE YILDIRIMLILARA HİZMET ETMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAĞINI BİLİYORUZ. DİLERİZ KENT İÇİN EN UYGUN, EN DOĞRU ÇALIŞMAYI HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİRİZ.”

BURSA- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, parti temsilcileri ve meclis üyelerini ağırladı.

Yıldırım Belediyesi’ndeki makamında, Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, yönetim kurulu üyelerini ve belediye meclisi üyelerini konuk eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, politik duruşları 5 seneliğine dondurarak Yıldırım’a hizmet için birliktelik mesajı verdi. Farklılıkları zenginliğe dönüştürerek tüm meclis üyeleri ile beraber ilçeye hizmet yarışı içerisinde olacaklarını vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Bizler şehri bir bütün olarak görüyoruz. Şehir sadece belediyeden, devlet kurumlarından ibaret değil. Burada yaşayan esnaf, sanayici, sporcu, sanatçı, işçi ve diğer tüm unsurlar şehrin yönetiminin bir parçası. Bu anlamda iktidar ve muhalefet de bütünlüğü oluşturan iki parça. Biz farklılıklarımızı, zenginliğimiz olarak görüyoruz. Daha önce belediyemizin meclisinde üye arkadaşlarımıza ifade ettim. Artık politik duruşlarımızı 5 seneliğine dondurduk. dondurduk. Şimdi Yıldırım duruşu var. Hep birlikte Yıldırım’a hizmet etmenin yarışı içerisinde olacağız. Yıldırım’ın kazanması lazım. İlçemizi nasıl kalkındıracağımızın, nasıl şahlandıracağımızın hesabı içerisinde olacağız. Ben tüm meclis üyesi arkadaşlarımızın, tüm grupların aynı bakış açısıyla yaklaştığına şahit oldum. Bu anlayışlarından dolayı meclis üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Hep beraber Yıldırım için çalışacağız. Ziyaretlerinizden ve desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN YILMAZ’A DESTEK

Başkan Oktay Yılmaz’ın, Yıldırım’a ve Yıldırımlılara hizmet için elinden geleni yapacağını bilerek, bu doğrultunda halkın yararına olarak her konuda kendilerine destek olacaklarının altını çizen CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Seçim dönemleri bana göre bir rekabet, bir hizmet yarışıdır. Seçimler bittikten sonra da bu kent için yapılması gerekenleri, kenti daha yaşanılabilir bir hale getirmek için olması gerekenleri birlikte ortak noktada bularak, birbirimize yardımcı olmalıyız. Yıldırımlıları daha rahat yaşatmanın formüllerini bulmamız lazım. Bu doğrultuda belediye meclisi üyesi arkadaşlarımız ile halkın yararına olacak her konuda, her türlü hizmette, sizinle birlikte olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Elbette ki bazı konularda muhalefet olacaktır. Ancak bu muhalefet hizmeti engellemek için değil, sizin en doğruyu bulmanız adına yapıcı bir muhalefet olacaktır. Başkanımızın Yıldırım’a ve Yıldırımlılara hizmet etmek için elinden geleni yapacağını biliyoruz. Bu konuda her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi isteriz. Başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun. Dileriz kent için en uygun, en doğru çalışmayı hep birlikte gerçekleştiririz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21