Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

SOFRALARIMIZ BİR GÖNÜLLERİMİZ BİR

Bandırma Belediyesi, birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştiren on bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’nda binlerce kişiyi iftar sofralarında bir araya getirmeye devam ediyor. Bandırma Belediyesi’nin öncülüğünde ve hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan iftar sofralarında, Ramazan Ayı boyunca her gün toplam 2.500 vatandaş iftarını açıyor. Cumhuriyet Meydanı’nda 1.000 kişilik olmak üzere Aksakal, Doğa, Ergili, Edincik, Ayyıldız ve 100. Yıl mahallelerinde de toplam 1.500 kişilik yemek veriliyor.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki büyük çadırda verilen iftarda hemşehrileriyle bir araya gelerek orucunu açan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, burada yaptığı açıklamada, “Mübarek Ramazan Ayı’na ulaşmanın manevi huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı süreci boyunca Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere kentimizin birçok noktasında kurmuş olduğumuz büyük iftar sofralarında oruçlarımızı binlerce vatandaşımızla beraber açıyor, gönül birlikteliğimizi sağlıyoruz.

Birlik ve beraberliğe fazlası ile ihtiyaç duyduğumuz bu Ramazan ayında da yine gönül birlikteliğimizi sağlamak, lokmamızı, aşımızı paylaşmak üzere iftar sofralarımızı kurduk. Hayırseverlerimizin katkılarıyla oluşan bu dayanışma örneğinin bu yıl da artarak devam ediyor. Bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyorum,” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21