Öne Çıkanlar ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji NİLÜFER BELEDİYESİ
banner13

SUKHİSHVİLİ BURSA'YA GELİYOR

Gürcistan’ın geleneksel folklor öğelerini modern bir koreografiyle harmanlayan grup, sahnede görsel bir şölene imza atacak. 2 saat süren gösteride Gürcü halkının mücadelesini, kahramanlık hikayelerini muhteşem kostümleri ve Gürcü halkını tasvir eden koreografisiyle seyirciyi etkisi altına alacak. 
 

SUKHİSHVİLİ HAKKINDA


İlia Sukhishvili ve Nino Ramishvili tarafından 1945 yılında kurulan topluluk Gürcistan' ın ilk ulusal profesyonel dans grubudur. Daha sonra birçok başka gruba önder olmuş bir ilk aynı zamanda. Tamamen kendilerine has bir Gürcü ulusal dans ve müzik tarzı geliştiren Nino Ramishvili (1910-2000) ve Iliko Sukhishvili (1907-1985), uzun yıllara yayılan sağlam bir ortaklık kurmuş ve kararlılıkla hayallerini gerçekleştirmişlerdir. Onların yaşam tarzlari ve sanatlari, birlikte yarattıkları yeni nesil dansçılar vasıtasıyla bir efsane olmuş ve günümüze kadar gelmiştir. Sukhishvili iki saatlik program süresince Gürcü ruhunu ve Kafkasya’yı yansıtan bir gösteri sunuyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.