banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

AYGAD kültür gezisi başladı

Her yıl önemli projelere imza atan AYGAD, son yıllarda gazetecilerin dijital medyadaki yetkinliklerinin artırılmasının yanı sıra kültür ve sanat faaliyetlerine de ağırlık veriyor. Bu kapsamda kültür gezileri projesine başlayan AYGAD yönetimi gezilerin ilkini Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’ne yönelik gerçekleştirdi. Geziye katılan yaklaşık 40 gazeteci sırasıyla Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep ve Mardin şehirlerini gezecek.

“Geziler tüm bölgelerde devam edecek”

AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte düzenledikleri “Kültür ve Sanat Haberciliği” projesinde ortaya çıkan kültür gezilerinin ilkine başladıklarını söyledi. Bir hafta boyunca 6 şehirde bulunan tarihi ve turistik mekânları gezeceklerini dile getiren Işıkdağ, Anadolu ve Marmara bölgesindeki gazetecileri kaynaştırmayı da amaçladıklarını kaydetti. Türkiye’nin tarihi ve turistik önemine dikkat çeken Başkan Işıkdağ, “Türkiye’nin 7 bölgesindeki güzellikleri görmek, tarihi ve turistik önemlerine dikkat çekmek için geliştirdiğimiz projemiz sırasıyla tüm bölgelerimizde devam edecektir. Herkese keyifli bir gezi ve yolculuk diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21