Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

Tiktok’la Yeni İnternet Fenomeni Olmaya Hazır Olun!

En yaratıcı kullanıcıyı bulmayı hedefleyen yarışma, 20-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Sonuçlarının 31 Ekim’de açıklanacağı yarışmada katılımcılar; komik skeçler, yetenek, moda, evcil hayvanlar ve yemek olmak üzere beş farklı kategoride yarışabilecek. TikTok, bu yarışmayla Türkiye’de yaratıcılıklarını göstermek, takipçilerini artırmak ve şöhret kazanmak isteyen kullanıcılara benzersiz bir fırsat sunuyor.

Tiktok 1 Milyon Yıldız’la yeteneğini sergileme fırsatı

TikTok, uluslararası alanda heyecan yaratan bu yarışmayla gizli yetenekleri ortaya çıkarmasının yanı sıra yarışmacılara günümüz internet çağında kendilerini geliştirmeleri ve yaratıcı içerikler üretebilmeleri için olanak sağlıyor.

Daha önce ABD, Brezilya, Portekiz, Hindistan, Tayland, Japonya, Güney Kore, Rusya ve daha birçok ülkede düzenlenen TikTok 1 Milyon Yıldız yetenek yarışması, çeşitli yeteneklere sahip genç sanatçılara kendilerini gösterebilecekleri, milyonlarca takipçi edinebilecekleri ve ödüller kazanabilecekleri bir platform sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.